BREAKING NEWSELECTORALE

Proiecte de milioane de lei în comuna Mireșu Mare!

Ioan Mătieș, primarul comunei Mireșu Mare este unul dintre primarii harnici ai PSD Maramureș, iar proiectele pe care le implementează pentru comunitate aduc bunăstare și siguranța unui trai mai bun pentru toți locuitorii.

În vizita pe care am făcut-o în Mireșu Mare alături de Florian Salajeanu, candidatul PSD Maramureș pentru europarlamentarele din 9 iunie 2024 am discutat în biroul primarului Ioan Maties despre cele mai importante proiecte care au fost finalizate sau care se execută în această perioadă. Cu astfel de primari gospodari și dedicați pornim cu încredere spre alegerile locale, convinși că toate acțiunile întreprinse în acest mandat vor fi răsplătite prin vot!

Proiectul de alimentare cu gaz în satele aparținătoare comunei Mireșu Mare: Tulghieș, Remeți pe Someș, Dăneștii Chioarului, Lucăcești, Iadăra este deja finalizat și a fost finanțat de la bugetul local cu suma de 2,6 milioane de lei.

Pentru reabilitarea și modernizarea grădiniței din Tulghieș, proiect deja finalizat s-au obținut 1,62 de milioane de lei din fonduri europene, în timp ce un procent de 37% a reprezentat finanțare locală. Valoarea totală a proiectului a fost de 2,56 milioane de lei.

Peste 1,9 milioane de lei au fost alocați pe Componenta 15 din PNRR pentru dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unității de învățământ Școala Gimnazială Mireșu Mare și a structurilor arondate. Proiectul se află în faza de licitație pentru furnizarea produselor.

În curs de execuție este proiectul realizat în colaborare cu DGASPC Maramureș, care privește oferirea de noi servicii în comuna Mireșu Mare.

Cu încredere în Mireșu Mare! Cu încredere în Maramureș!

#comunaMireșuMare#primargospodar#proiectepentrucomunitate

Te-ar putea interesa si

Asirom plătește despăgubirea pentru biserica din Borșa distrusă în urma unui incendiu

Vasile Dale

INFRACȚIUNI LA GRĂMADĂ – Șmecheraș din Ploiești prins de polițiști în Baia Mare

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Poliţiştii băimăreni au cântat „La mulţi ani” unui băiat de 10 ani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.