BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: O șoferiță a trecut prin balustrada unui pod și a plonjat în râu cu mașina (ACTUALIZARE)

Un accident de circulație s-a petrecut astăzi după amiază pe raza localității Poienile de Sub Munte. Conform primelor informații se pare că o tânără aflată la volanul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a trecut prin balustrada unui pod de lemn și a plonjat în râu.

Autoturism a căzut pe plafon în albia râului. Femeia a fost scoasă din mașină ea acuzând leziuni la nivelul membrelor inferioare.

La fața locului au intervenit pompierii civili din Poienile de Sub Munte. Pompierii civil i-au acordat primul ajutor atât șoferiței cat și mamei acesteia. A fost adus un utilaj la fața locului pentru a scoate autoturismul din albia râului.

Polițiștii au testat-o cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Victima a fost preluată de echipajul medical care a transportat-o la Spitalul Orășenesc Vișeu de Sus.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Astăzi, 18 aprilie, la ora 14:50, Poliția orașului Vișeu de Sus a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe raza localității Poienile de sub Munte a avut loc un accident rutier cu victime.

La fața locului s-a stabilit faptul că o tânără de 18 ani, care conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul volanului iar autoturismul a ajuns în albia râului Ruscova.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.

În urma impactului tânăra de la volan și o pasageră au suferit leziuni corporale și au fost transportate la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV VIDEO: O fabrică din Dej a fost cuprinsă de flăcări (actualizare)

Redactie

OPINIE: Reacţia unui profesor de sport din Baia Mare, vaccinat cu AstraZeneca, la încercarea Guvernului de a ascunde faptul că lotul “problemă” este şi în România

Redactie

ACCIDENT FEROVIAR: Bărbat de 44 de ani, lovit mortal de trenul Cluj-Napoca – Sighetu Marmaţiei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.