BREAKING NEWSELECTORALE

Nicolae Ciucă, la lansarea candidaţilor din judeţul Maramureş: „Doar candidații liberali pot face asta!”

Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a declarat că „judeţul Maramureş şi municipiul Baia Mare merită o administraţie performantă”, la lansarea candidaţilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024, şi că „doar candidaţii liberali pot face asta”.

„Județul Maramureș și municipiul Baia Mare merită o administrație performantă, care să dezvolte aceste comunități așa cum merită. Avem nevoie ca procesul de dezvoltare bine gândită a Maramureșului să fie extins în toate localitățile județului. Doar candidații liberali pot face asta!

La primăria Baia Mare îl propunem pe Ionel Bogdan, actualul președinte al Consiliului Județean Maramureș. El a creionat proiecte de 2 miliarde de euro, dintre care 600 de milioane sunt fonduri deja atrase. În locul lui va veni colegul său de echipă Gabriel Bogdan Ștețco, ce a acumulat o valoroasă experiență ca administrator public al județului.

Le-am spus liberalilor din Nord-Vestul țării că alegerile locale nu sunt despre ideologie, ci despre oameni capabili să administreze eficient o comunitate. Am încredere că maramureșenii vor alege candidați serioși și pricepuți, care știu să construiască, să dezvolte și să transforme comunitățile”, a scris Nicolae Ciucă într-o postare pe Facebook.

Material susţinut de PNL

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Teribilist la volan – Depășiri extreme și goană pe trotuar la Buzeşti

Redactie

PERCHEZIŢII LA SERVICIUL DE MEDICINĂ LEGALĂ MARAMUREŞ: O asistentă şi un biolog, suspectaţi că “scoteau” alcoolul din sânge.Cine e asistenta arestată? (actualizare)

Redactie

FOTO CITITORI: Un şofer şi-a „parcat” maşina într-o staţie de autobuz din Vişeu de Jos

Vasile Dale

2 mesaje

Cristian aprilie 21, 2024 at 9:39 pm

Partidul Niciodată Liberal

Raspunde
Iugas aprilie 22, 2024 at 12:04 am

Liberalii au murit prin 2004, au ramas doar peneliştii, ciumă galbenă.
Sper sa fuzionati cat de repede cu ciuma roşie, măcar ştim o treabă.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.