BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO: DUPĂ DOUĂ SĂPTĂMÂNI – Bărbat găsit decedat într-un apartament de pe bd. Bucureşti din Baia Mare (ACTUALIZARE)

Descoperire macabră la orele serii de luni, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pedestră, un echipaj al Poliției Locale a fost sesizat de câțiva cetățeni că din interiorul unui apartament situat pe bulevardul București se simte un miros puternic și că au bănuiala că în interiorul apartamentului se află decedat cel care locuiește acolo. 

Polițiștii locali au anunțat de îndată poliția municipiului dar și dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență. 

Ajunși la fața locului, pompierii au descins în apartament spărgând ușa acestuia, iar în interior au găsit trupul unui bărbat în vârstă de 51 de ani. 

Vecinii ne-au spus că nu l-am mai văzut pe bărbat de aproximativ două săptămâni, iar angajatorul său a confirmat faptul că în ultimele zile acesta nu s-a prezentat la locul de muncă. Poliția face cercetări la fața locului pentru a stabili cu exactitate împrejurările decesului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMUREŞ

Aseară, la ora 19.20, un echipaj al Poliției Locale a sesizat Poliția municipiului Baia Mare că într-un apartament situat pe bulevardul Regele Mihai I s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului, cu sprijinul unui echipaj al I.S.U. Maramureș a fost forțată ușa de acces, iar în imobil a fost identificat cadavrul unui bărbat în vârstă de 51 de ani.

Corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Maramureș în vederea efectuării autopsiei, iar polițiștii continuă cercetările în acest caz.

Te-ar putea interesa si

Arestat preventiv: Borseanul care si-a injunghiat nevasta si soacra a fost arestat preventiv

Vasile Dale

CONDUSĂ PE ULTIMUL DRUM: Anamaria Pop va fi înmormântată miercuri în satul natal, CETĂȚELE. Cine este băiatul cu care era în maşină

Vasile Dale

URMARE ACCIDENT: NU ÎŞI AMINTEŞTE CUM S-A PRODUS ACCIDENTUL. A FOST ÎN GARDĂ LA SPITALUL JUDEŢEAN (FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.