Maramuresul IstoricRecomandate

Doi ucraineni cu vârste de 25 și 26 ani, căutaţi de salvamontişti şi poliţişti de frontieră (ACTUALIZARE)

Acțiune de căutare-salvare a SPJ Salvamont Maramureș în zona Vf. Corbu 1696 m, pentru recuperarea și extragerea a 2 cetățeni ucraineni cu vârste de 25 și 26 ani, extenuați și, din spusele lor, în hipotermie, aflați de câteva zile în munți.

O echipă de salvatori montani va face joncțiunea cu o echipă a Poliției de Frontieră Poienile de Sub Munte și vor urca pe munte pentru a-i căuta și a-i coborî pe cei doi tineri.

ACTUALIZARE

Cei doi ucraineni au fost reperați de un localnic aflat sus în munte și coborâți până când s-au întâlnit cu echipele de salvare venite pentru recuperarea lor.

Aceștia au fost preluați de echipajul SMURD și transportați cu autospeciala SMURD și respectiv Autospecială Salvamont până la unitatea medicală pentru investigații și tratament.

Cei doi ucraineni se află în acest moment sub supraveghere medicală.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Carambol pe bulevardul București. Trei mașini implicate

Vasile Dale

IMAGINI INCREDIBILE / ACTUALIZARE: Asfaltare în plină ninsoare… Se întâmplă undeva în Maramureş. Ce spun autorităţile (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Încă un grup de copii ucraineni zboară din Baia Mare spre Turcia. Unei însoţitoare i s-a făcut rău în Aeroportul Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.