BREAKING NEWSEveniment

Băimărean cu antecedente penale reținut de polițiști, arestat preventiv de judecători

Activitățile de cercetare și investigare efectuate de polițiștii din Baia Mare au dus la identificarea unui tânăr de 29 de ani, din Baia Mare, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. În baza probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore.

În fapt, tâlhăria a fost sesizată la data de 25 februarie a.c. despre faptul că un bărbat 39 de ani  ar fi fost deposedat prin violență de telefonul mobil, în timp ce se deplasa pe b-dul Regele Mihai I.

Tânărul bănuit de comiterea faptei urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată pentru documentarea întregii activități infracționale.

Ce spune instanța

MESEŞAN MARIAN NELUŢUInculpat

Solutia pe scurt: Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare sub nr. 604/197/P/2024 din 24.04.2024 şi, în consecinţă:

În temeiul art. 226 alin. 1 Cod procedură penală, raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 zile, din data de 24.04.2024 până în data de 23.05.2024 inclusiv, a inculpatului M M N, .., cu antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, prevăzută de art. 233 – 234 alin. 1 lit. d Cod penal.

Respinge solicitarea inculpatului Meseșan Marian Neluțu, prin apărător, de a se lua măsura preventivă a controlului judiciar sau cea a arestului la domiciliu, ca neîntemeiată.

Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru Reprezentantul Ministerului Public. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 24.04.2024 , ora 09:10.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  1614/2024  24.04.2024

Te-ar putea interesa si

CORONAVIRUS: Primul deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus în Satu Mare

Vasile Dale

Serviciul de Ambulanţă Maramureş are un nou manager

Redactie

Drusal pierde în instanță și trebuie să curete deșeurile de pe platformele de colectare

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.