BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul Istoric

FOTO – Două pasagere rănite după ce s-a răsturnat cu mașina în decor. Cum a ajuns acolo?

Ieri, 23 aprilie, polițiștii au intervenit pentru soluționarea unui accident de circulație produs pe D.J.186, în localitatea Vadu Izei. Un bărbat care conducea un autoturism, ar fi efectuat manevra de depășire a unei autoutilitare al cărui șofer s-ar fi angrenat în depășirea vehiculului din fața sa. Ulterior, autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă prin stânga direcției de mers și s-a răsturnat.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a două pasagere. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘOMCUTA MARE – 25 AUTOVEHICULE VERIFICATE DE POLIȚIȘTI

Ieri, 23 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Șomcuta Mare au organizat o acțiune împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român Maramureș. Scopul acțiunii a fost verificarea stării tehnice, în vederea depistării autovehiculelor care ar putea pune în pericol siguranța traficului rutier.  

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au oprit pentru verificări și control 25 de autovehicule. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 5000 lei și au fost reținute cinci certificate de înmatriculare.

Te-ar putea interesa si

IMPACT VIOLENT: Accident grav cu cinci răniţi şi trei maşini avariate lângă Gherla. SOFERUL VINOVAT S-A SPANZURAT (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

DE INTERES PUBLIC – Se deschide un nou punct de eliberare cărți de identitate în Comuna Groși (județul Maramureș)

Vasile Dale

ACTUALIZARE 2: ACCIDENT GRAV LANGA FOSTA JANDARMERIE – TREI VICTIME, UNA INCARCERATA DUPA UN IMPACT INTRE UN RENAULT SI UN BMW (GALERIE FOTO/VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.