BREAKING NEWSEveniment

PREVENIRE: Polițiștii locali din Baia Mare dau sfaturi pe lângă containerele de gunoi. Se vandalizează containerele pentru PET-uri

Din momentul în programul de garanție / returnare a intrat în vigoare în România, și implicit și în Baia Mare, s-a constatat o creștere a vandalizării containerelor în care se colectează plasticul.

Pe raza municipiului Baia Mare mai multe astfel de containere au fost distruse de persoane care erau în căutarea de PET-uri sau sticlă ce aveau simbolul RETURO pe ele. Fenomenul efectiv a crescut îngrijorător.

Din acest motiv echipajele poliției locale Baia Mare sunt mult mai prezente în preajma acestor platforme pentru ca oamenii care cauta astfel de PET-uri sau sticle să fie informați, conștientizați sau chiar avertizați că dacă vor continua să distrugă bunurile publice vor fi sancționați contravențional, inclusiv pentru mizeria pe care o lasă în urma lor.

Te-ar putea interesa si

PRINŞI ÎN FLAGRANT: Doi tineri din Baia Mare prinşi de poliţişti în momentul în care încercau să fure din poşeta unei femei

Vasile Dale

APELARE NEJUSTIFICATĂ A 112: Un tată a fost sancţionat după ce fiica sa de 9 ani a sesizat dispariţia verişoarei sale

Vasile Dale

Bărbat prins cu cuțitul asupra sa la sediul Serviciului de Probaţiune din Baia Mare

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.