BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: Tragedie la Poienile de Sub Munte – Un biciclist nu a mai putut fi salvat de medici

A fost tragedie în această seară la Poienile de Sub Munte. Unui localnic care circula pe o bicicletă i s-ar fi făcut rău. Ar fi reușit să se oprească și a căzut lângă bicicletă.

La fața locului au fost trimise echipaje ale ambulanței care l-au resuscitat sub privirile localnicilor. Din păcate cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul.

Polițiștii de la Vișeu de Sus și Leordina au deschis o anchetă pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Cadavrul a fost dus la morga spitalului din Vișeu de Sus pentru efectuarea necropsiei. Cel mai probabil localnicul ar fi suferit infarct, el fiind cunoscut în evidențele medicale cu astfel de probleme de sănătate.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: Pacientă din Mogoșești confirmată pozitiv – 30 de oameni au năvălit peste medicii de la UPU SMURD a Spitalului Județean Baia Mare (ACTUALIZARE)

Redactie

EXCLUSIV: SENTINȚĂ DEFINITIVĂ – Polițistul Sebastian Chira a fost condamnat la 3 ani și șase luni închisoare CU EXECUTARE. Era beat în momentul accidentului soldat cu decesul unui profesor de sport – actualizare

Vasile Dale

PASUL GUTÂI: 500 de puieți de molid și paltin, plantaţi de poliţişti şi angajați ai Primăriei Baia Sprie și ai Ocolului Silvic

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.