BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

VIDEO – Mesaj jignitor în trafic al unui șofer după ce a tot el a depășit pe linie continuă

Șoferul unui autoturism Audi înmatriculat în județul Maramureș circula pe șoseaua de centură a municipiului Baia Mare dinspre clubul Văcarilor spre Italsofa. Din sens opus circula un camion al cărui șofer a fost nevoit să frâneze după ce șoferul Audi-ului a efectuat o depășire imediat după un sens giratoriu.

În loc să îi mulțumească pentru că nu a redus viteză, șoferul autoturismului Audi i-a aratăt degetul mijlociu. ”Cam așa știu unii să ne mulțumească când facem tot posibil să evităm un accident în care culmea tot el era principalul vinovat! Nu se gândesc nicio clipă că un camion nu se oprește în 2-3 metri. Atâta inconștiență…” ne-a transmis șoferul camionului.

În susținerea celor de mai sus acesta ne-a transmis și imaginile video surprinse de camera de bord amplasată pe camion. Imaginile cu șoferul Audi-ului și cu numărul de înmatriculare dar și cu semnul ”de mulțumire” au ajuns și la Biroul Poliției Rutiere Baia Mare.

Te-ar putea interesa si

PĂDURAR UCIS: Pedepse mult mai aspre pentru hoţii de lemne. Maramureșul este în topul infracțiunilor silvice

Redactie

ATENŢIE, BĂIMĂRENI: Au reapărut colecţionarii germani de maşini de cusut Singer

Vasile Dale

La Dragomirești, un localnic și-a bătut crunt fiul în vârstă de 12 ani dar și soția. În Sălsig, o femeie a fost bătută de concubinul în vârstă de 21 ani

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.