BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV: 7 ucraineni gășiți în Munții Maramureșului. Unul este căutat – ACTUALIZARE


În urmă cu puțin timp polițiștii de frontieră maramureșeni cu sprijinul Salvamont Maramureș dar și cu aportul unui elicopter SMURD au intervenit în Munții Maramureșului pentru salvarea a 7 cetățeni ucraineni cu vârste cuprinse între 25 și 35 de ani.

Conform primelor informații aceştia au trecut ilegal graniţa dintre Ucraina în România la aproximativ 1500 m altitudine.

Un al optulea cetățean ar fi rămas în apropierea liniei de frontieră şi. Acesta este căutat de echipajele poliție de frontieră dar și de salvamontiști.

ACTUALIZARE – POLIŢIA DE FRONTIERĂ

Azi, în jurul orei 16.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Politiei de Frontieră Poienile de sub Munte au depistat, la 1.500 metri altitudine in Munții Maramureșului, 7 cetățeni ucraineni care au trecut ilegal frontiera din Ucraina în România.

Toți sunt bărbați cu vârste între 25 si 35 de ani. Aceștia au solicitat o formă de protecție statului român, fapt pentru care s-au demarat procedurile specifice, în astfel de situații.

De asemenea, cetățenii ucraineni au declarat că în zonă, undeva la o altitudine mai mare, s-ar afla încă un conațional de-al lor care nu a mai putut înainta din cauza oboselii, acuzând în același timp și o stare de rău, fapt pentru care a rămas in urmă.

În cel mai scurt timp, au fost constituite echipe operative formate din polițiști de frontieră și lucrători ai Salvamont Maramureș care au plecat în misiune de căutare și salvare a cetățeanului ucrainean.

ACTUALIZARE – POLIŢIA DE FRONTIERĂ

Al optulea catătean ucrainean, în vârstă de 20 de ani, a fost găsit de poliţiştii de frontieră de la Vişeu de Sus, la limita cu Sectorul Poienile de Sub Munte.
Stare sa de sănătate este bună şi a fost dus la sediul de la PF Vişeu de Sus.


Te-ar putea interesa si

GALERIE FOTO/VIDEO – Impact violent între două BMW-uri în intersecția de la VIVO din Baia Mare

Vasile Dale

DUPĂ 10 ANI, ESTE DEFINITIVĂ– Zidul de pe Horia 46A și 46 B ridicat la inițiativa fugarului Cherecheș trebuie DEMOLAT în 3 luni (VIDEO)

Vasile Dale

CORNELIA ŞI LUPU REDNIC, dedicație pentru candidați: „Nu uitați de unde ați plecat!”

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.