BREAKING NEWSEveniment

 51 de permise de conducere reținute de polițiștii rutieri în acest weekend. Un tânăr din Chiuzbaia beat și drogat a lovit două mașini parcate

Efectivele I.P.J. Maramureș au acționat permanent în acest weekend pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și impunerea respectării regimului legal de viteză de către participanții la trafic.

Structurile rutiere din cadrul inspectoratului au desfășurat activități specifice pentru creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul participanților la trafic pe principalele artere ale județului, fiind efectuate 123 de testări pentru depistarea celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice.

În urma neregulilor și constatărilor polițiștilor rutieri, au fost aplicate 455 de sancțiuni contravenționale și reținute 51 de permise de conducere pentru abaterile săvârșite conform reglementărilor O.U.G 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice. 213 de conducători auto nu au respectat regimul legal de viteză, fapt pentru care le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În perioada de referință, polițiștii rutieri au constatat șapte infracțiuni la regimul circulației rutiere, fiind continuate cercetările în dosarele penale întocmite. Polițiștii maramureșeni vor continua acțiunile pentru siguranța și monitorizarea traficului rutier.

Cercetați pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice

Ieri, 28 aprilie a.c., polițiștii din Baia Sprie au intervenit în urma unei sesizări prin S.N.U.A.U. 112, la un accident rutier, produs pe strada George Coșbuc din oraș, în care conducătorul auto s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat faptul că, un tânăr în vârstă de  23 de ani din Chiuzbaia, aflat la volanul unui autoturism, având direcția de deplasare înspre Sighetu Marmației, ar fi pierdut controlul direcției și a acroșat două autoturisme aflate în afara părții carosabile.

Echipajul SMURD aflat la fața locului i-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 32 de ani din Baia Mare, aflat în calitate de pasager în autoturism, acesta refuzând transportul la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Șofer beat la volan prins la Borșa

Sâmbătă seara, polițiștii din Borșa au depistat în trafic, circulând pe strada Victoriei din oraș, un autoturism, condus de un bărbat de 37 de ani.

Testat cu aparatul etilotest din doare, a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. În ambele cazuri, polițiștii continuă cercetările.

Condamnat pentru infracțiuni rutiere

Ieri, 28 aprilie a.c., polițiștii din Sighetu Marmației au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, constatând faptul că pe numele acestuia Judecătoria Sighetu Marmației a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul a fost condamnat la pedeapsa cu închisoarea de 2 ani, în regim de detenție, pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Baia Mare în vederea executării pedepsei.

Te-ar putea interesa si

JUDECĂTORII AU DECIS: Cei doi băimăreni prinși cu droguri au fost arestați preventiv

Vasile Dale

ATENŢIE!: O maşină a fost furată din Baia Sprie. Dacă l-aţi văzut pe individ (dat în urmărire generală) anunţaţi imediat (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

PRINŞI ÎN FLAGRANT: Patru tineri reţinuţi de poliţiştii din Ocna Şugatag pentru trafic de ţigări

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.