BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Center-ul din Baia Mare prădat de hoți. Magazinele din interior devastate în căutare de bani

Spargere la primul complex comercial din Baia Mare deschis imediat după revoluția din 1989.  Aproape 20 de magazine au fost călcate de hoți. Culmea este că acest complex comercial nu are pază pe timp de noapte. Administratorii magazinelor sunt în culmea disperării și nu știu dacă îi va despăgubi cineva. Oamenii au rămas fără haine dar și bijuterii. Hoții au căutat în principal BANI.

Totul s-a petrecut azinoapte în jurul orei 3.00. Atunci a fost alertată poliția municipiului Baia Mare despre spargere. Unitatea comercială nu are asigurată paza între orele 22 și 6.00. În centrul comercial funcționează zeci de magazine (boxe) mai mici care comercializează în primul rând haine, încălțăminte dar și bijuterii.

Nimeni nu i-a anunțat pe administratorii magazinelor de spargerea comisă. Au aflat abia astăzi dimineață când au venit să deschidă. Când au ajuns la fața locului și-au gasit bunurile distruse: uși sparte, lăcate distruse, produse lipsă sau produse împrăștiate prin tot magazinul.

Polițiștii băimăreni au deschis o anchetă penală pentru comiterea infracțiunii de furt calificat dar și distrugere. Criminaliștii au prelevat amprente în speranța că vor prinde autorii cât mai repede pentru a recupera pagubele. Valoarea acestora nu a fost încă stabilită.

Ce spune Poliția

La data de 30 aprilie a.c., Poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la comiterea unui furt dintr-un centru comercial, situat pe bld. Regele Mihai 1 din municipiu.

Primele verificări au relevat faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracție în incinta imobilului, de unde ar fi sustras diverse bunuri. S-a constituit echipă de cercetare care desfășoară activități specifice în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV FOTO/VIDEO: BORȘA – Un șofer s-a izbit cu autoutilitara de un copac. A refuzat testarea (actualizare)

Redactie

FOTO/VIDEO – ACTUALIZARE: Avion mic prăbușit în Colibița. Două victime, din care una inconștientă. Pilotul a decedat

Redactie

FOTO, VIDEO: Accident rutier pe DN 18, la Sighet (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.