BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Chioarului

Cerșetoare din Sălaj cercetată pentru furt calificat reținută de polițiștii din Satulung. Și-a petrecut noaptea în arestul POLIȚIEI

Activitățile specifice de cercetare și investigare efectuate de polițiștii din Satulung cu privire la un furt din locuință au dus la identificarea persoanei bănuite de comiterea faptei și recuperarea prejudiciului. În baza probatoriului administrat s-a dispus reținerea acesteia pentru 24 de ore. Femeia, de 54 de ani, domiciliată în oraș Jibou, județ Sălaj a fost depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În fapt, la data de 25 aprilie a.c., o femeie din localitatea Mogoșești a sesizat poliția că o persoană necunoscută s-ar fi prezentat la locuința sa și invocând o situație care să atragă mila, i-ar fi solicitat ajutor. Profitând de neatenția victimei, aceasta ar fi reușit să sustragă din locuință o sumă de bani.

În continuare, sub supravegherea procurorului de caz, polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Pentru a nu deveni victime ale unor astfel de infracțiuni, recomandăm PRECAUȚIE în momentul în care persoane necunoscute încearcă să vă câștige încrederea și vă cer ajutorul, invocând situații menite să atragă mila.

Atragem atenția asupra situațiilor de acest fel și îi îndemnăm pe cei vulnerabili să nu se încreadă în persoane necunoscute!

Dacă ajungeți să vă confruntați cu astfel de cazuri, reţineţi cât mai multe detalii și semnalmente ale persoanelor care vă abordează!

Sesizaţi Poliţia când aveţi date despre astfel de persoane sau victime ale unor astfel de infracţiuni!

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Secția pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare ocupată în proporție de 60%

Vasile Dale

EXCLUSIV: Doi elevi din Cavnic s-au luat la bătaie în faţa sălii de sport. Motivul disputei: o fată

Vasile Dale

VREM SĂ FIE UCIŞI POLIŢIŞTII? UN SINGUR POLIŢIST LA REPEDEA!!! ŞEFUL DE POST TRIMIS ÎN MISIUNE

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.