BREAKING NEWSEveniment

Continuă acțiunile polițiștilor pe drumurile publice.Sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 5.000 lei

Ieri, 01 mai a.c., polițiștii orașului Dragomirești, împreună cu cei din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Bogdan Vodă, au fost din nou prezenți pe drumurile publice de pe raza de competență, pentru identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale privind circulație pe drumurile publice.

Scopul acțiunii a fost prevenirea și combaterea accidentelor rutiere.

 În cadrul activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 5000 lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au dispus reținerea unui permis de conducere pentru viteză excesivă și a două permise de conducere pentru depășire neregulamentară.

Polițiștii reamintesc că în perioada minivacanței sunt la datorie pentru preîntâmpinarea evenimentelor care pot pune în pericol ordinea și siguranța. O atenție aparte va fi acordată acțiunilor pe linie rutieră, așadar conduceți cu viteză adaptată, nu vă angajați în depășiri neregulamentare și manifestați prudență în trafic! Rugăm și pietonii să traverseze doar prin locuri permise, dupa asigurarea temeinică!

Depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, chiar dacă avea permisul reținut

La data de 01 mai a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii Serviciului Rutier, care desfășurau activități de supraveghere și control a circulației rutiere în orașul Vișeu de Sus, au oprit un autoturism condus pe strada 22 Decembrie.

La volan a fost identificat un tânăr, care nu a putut prezenta permisul de conducere. În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au stabilit că tânărul, de 24 de ani, avea permisul de conducere reținut.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările în vederea luării măsurilor legale.

Te-ar putea interesa si

RUTIERE: Femeie lovită de o maşină la Sighetu Marmaţiei, bătrân depistat la volan cu 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat

Redactie

AU BĂTUT PALMA? Va fi fostul ministru PLM candidatul AUR pentru funcția de președinte a CJ Maramureș?

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: CA-N JUNGLĂ – Șoseaua de centură a municipiului Baia Mare este un adevărat pericol pentru șoferi

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.