BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: 4 autoturisme distruse, 4 adulți și doi copii răniți într-un grav accident produs la Moisei – ACTUALIZARE

În urmă cu puțin timp un grav accident de circulație s-a produs pe drumul național 18 pe raza localității Moisei. Din primele informații se pare că patru autoturisme au fost implicate în acident.

Două echipaje SMURD și mai multe echipaje ale poliției intervin la locul accidentului. Șoferul unui autoturism VW Passat este rănit grav. Alte cinci persoane (trei adulți și doi copii) au suferit leziuni mai ușoare. Unul dintre șoferii implicați a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Cele patru autoturismele implicate în accident au fost distruse. Traficul rutier între Vișeu de Sus și Borșa este blocat.

ACTUALIZARE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația este deviată pe străzi secundare, prin dirijarea polițiștilor, după ce patru autoturisme au fost implicate într-o coliziune, în urma cărei șase persoane au suferit răni ușoare.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale după ora 22:30.

Ce spune Politia

Polițiștii au intervenit aseară la un accident de circulație, produs pe D.N. 18.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Moisei, care conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, ar fi încercat să efectueze o depășire, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de un tânăr de 28 ani.

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un alt autovehicul care, la rândul său a acroșat un al patrulea autoturism.

Trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Toti conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul șoferului care ar fi încercat să efectueze depășirea. Acestuia i-au fost recoltate mostre biologice de sange, în vederea stabilirii gradului de alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

Pacienți din Maramureș, Sălaj și Satu Mare, tratați în Laboratorul de Radioterapie al Spitalului Judeţean din Baia Mare

Redactie

ACUZAȚII EXTREM DE GRAVE: Direcția Silvică Maramureș prin OS Vișeu ar fi vândut prin licitație 912 mc de lemn fasonat care NU EXISTĂ. Poliția a fost sesizată

Vasile Dale

INCREDIBIL: Un fost preot, suspectul principal în cazul fetiţei batjocorite şi ucise în Baia Mare! Bărbatul a fost văzut plecând cu fetiţa de mână

Vasile Dale

1 mesaj

EXCLUSIV FOTO: Motociclist rănit după ce a căzut pe carosabil la Moisei – Stiri din Maramures mai 4, 2024 at 9:09 pm

[…] EXCLUSIV VIDEO: 4 autoturisme distruse, 4 adulți și… […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.