BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

ACŢIUNE DE CĂUTARE: Salvamontişti şi poliţişti de frontieră caută doi ucraineni rătăciţi de mai multe zile pe munte – ACTUALIZARE

Acțiune de căutare salvare în M-ții Maramureșului, zona abruptă a Vf. Pop Ivan a doi cetățeni ucraineni cu vârsta de 26 și respectiv 36 ani, rătăciți și extenuați, aflați de câteva zile pe munte.

S-a reușit o localizare a lor de cei de la STS Maramureș.

În acțiunea de căutare salvare a plecat o echipa a SPJ Salvamont Maramureș împreună cu o echipă a Poliției de Frontieră a ITPF Sighetu Marmației , formația Poienile de sub Munte.

ACTUALIZARE

Salvatorii au ajuns după aproape 5 ore și jumătate de la primirea apelului de urgență prin 112  la cei doi ucraineni aflați pe o stâncă fără că aceștia să mai aibă posibilitatea de a coborî sau să se întoarcă pe creastă. 

Accesul salvatorilor la cei doi s-a făcut utilizând corzile de alpinism și aceștia au fost extrași prin tehnici specifice iar în acest moment sunt coborâţi terestru până la baza muntelui.

Când vor ajunge la baza muntelui aceștia vor fi preluați de echipajul medical pentru investigații.

ACTUALIZARE

Cei doi ucraineni au fost predați echipajului medical de la Ambulanță Maramureș pentru investigații.

Te-ar putea interesa si

DNA Cluj: Fostul director al Penitenciarului Baia Mare, psihologul instituției și 4 agenți de poliție au fost trimiși în judecată

Vasile Dale

EXCLUSIVITATE: GRENADA RUSEASCA A EXPLODAT SUB PRIVIRILE COPIILOR FAMILIEI DIN VALEA VISEULUI. A 7-A AMENINTARE DE ACEST GEN DIN ZONA (MARTURII CUTREMURATOARE – VIDEO)

Vasile Dale

Accident rutier pe bd. Republicii, două victime

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.