BREAKING NEWSMaramuresul Istoric

SIGHETU MARMAŢIEI, BORŞA: Tineri cercetați, după ce au fost depistați de polițiști conducând cu permisele reținute

Activitățile desfășurate în ultimele 24 de ore de polițiști, pe drumurile publice, au dus la depistarea a două persoane care conduceau autoturisme, chiar dacă nu aveau acest drept.

Astă – noapte, la ora 02.35, polițiștii municipiului Sighetu Marmației au observat un autoturism condus cu viteză pe strada Lucian Blaga. S-a procedat la urmărirea acestuia, folosindu-se semnalele acustice şi luminoase, iar persoana care conducea a oprit pe strada Mihai Eminescu.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 28 de ani, care nu a putut prezenta documentele solicitate de polițiști. În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul are dreptul de a conduce suspendat. De asemenea polițiștii au stabilit că autoturismul condus figurează cu certificatul de înmatriculare suspendat pentru ITP expirat și netranscriere la termen.

La Borșa, polițiștii au oprit aseară pentru control un autoturism condus pe strada Independenței. La volan a fost identificat un tânăr de 27 de ani. Și în acest caz polițiștii au stabilit faptul că tânărul în cauză avea permisul de conducere reținut.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale și sub coordonarea procurorului se continuă cercetările în vederea dispunerii măsurilor legale

Te-ar putea interesa si

Foto: Maramuresean cu BMW – accident spectaculos cu un alt BMW în Făget

Vasile Dale

BAIA MARE, 2022: ”Șobolanii mișună peste tot”. Depozit de gunoi în spatele blocurilor de pe strada Arieșului

Vasile Dale

GALERIE FOTO: Exercițiu de intervenție în sistem integrat derulat la Aeroportul Internațional Maramureș

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.