BREAKING NEWSRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: ÎNCĂTUȘAT de 4 POLIȚIȘTI – Un băimărean înjura pompierii care interveneau la stingerea incendiului. Hidranții nu aveau presiune

Avem imagini video înregistrate aseară în timpul intervenției pentru stingerea incendiului izbucnit la o casă de pe strada Coltăului după ce aceasta a fost lovită de trăsnet.

Un bărbat care înjura forțele de intervenție a fost încătușat de patru polițiști și dus efectiv pe sus la autospeciala de poliție. Conform martorilor bărbatul era nervos din cauza faptului că apa în hidranții stradali nu avea presiune. Astfel pompierii băimăreni au fost nevoiți să facă ”naveta” aproximativ un kilometru pentru a alimenta cu apă mașinile de intervenție.

Polițiștii maramureșeni au precizat pentru www.vasiledale.ro că agenții prezenți la fața locului au extras din zonă un băimărean recalcitrant pe care l-au sancționat contavențional pentru tulburarea liniștii și ordinii publice cu amendă.

Totodată, aceștia au transmis că pe toată perioada intervenției nu s-au produs alte incidente și că au asigurat un perimetru de siguranță pentru ca echipajele ISU să poată interveni la stingerea focului.

CITEȘTE ȘI:

Te-ar putea interesa si

URMARE ACCIDENT VAD: A murit la spital și șoferul în vârstă de 21 ani. Pasagera a decedat pe loc (VIDEO)

Vasile Dale

ULTIMA ORA: ACCIDENT CU DOUA VICTIME PE DN18 LA RONA DE SUS

Vasile Dale

FOTO: Maşină proiectată în şanţ la Tăuţii Măgherăuş

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.