ELECTORALEImportant

Primarul liberal Boltea Florin Daniel a demonstrat că știe cum să facă administrație, să realizeze proiecte importante pentru comuna Groși

Alături de colegii mei: președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Lazar Doru-Alexandru, senatorul Cristian Niculescu Țâgârlaș, deputatul Călin Bota, deputatul Florin-Alexandru Alexe, consilierul județean Muntean Ioan și primarul comunei Dumbrăvița, Ciceu Felician , am fost alaturi de primarul comunei Groși, Florin Boltea, la lansarea candidaturii sale.

Primarul Boltea Florin Daniel este un exemplu de „așa da!”. Primirea călduroasă de care am avut parte, entuziasmul și energia groșenilor prezenți demonstrează faptul că nu întâmplător Florin Boltea este singurul candidat la funcția de primar din județul Maramureș care nu are contracandidat. Administrația liberală de la Groși a adus prosperitate comunității și a creat un nivel de trai ridicat pentru locuitori.

În momentul de față, Consiliul Județean Maramureș are în implementare proiecte de infrastructură care vor dezvolta semnificativ zona metropolitană a Băii Mari, implicit comuna Groși. Pasajul de la Clubul Văcarilor, Pasajul de la Italsofa și varianta de ocolire a municipiului Baia Mare sunt doar câteva dintre proiectele pe care le-am demarat în acest sens. De asemenea, lucrăm pentru realizarea a șapte parcuri industriale care vor genera 5000 de locuri de muncă bine plătite pentru cetățeni și vor dezvolta antreprenoriatul local.

Planul meu pentru Maramureș este unul ambițios. Îmi propun ca în perioada următoare, oriunde vom pune degetul pe harta Maramureșului să avem un proiect, o investiție pentru dezvoltare.

Îmi asum ca în continuare să muncesc neobosit pentru Maramureș și maramureșeni iar împreună să punem Maramureșul pe primul loc!

Te-ar putea interesa si

”MAI APROAPE DE CETĂȚEAN”: Serviciul de evaluare a persoanelor cu handicap își desfășoară activitatea în patru noi locații din Maramureș, apreciat de cetățeni

Redactie

Galactic Baia Mare, unica fabrică de ciocolată românească și-a cerut insolvența. Care este motivul (VIDEO)

Vasile Dale

Jandarmeria Maramureș: Ce-ai vrea să te faci când vei fi mare?

Vasile Dale

1 mesaj

Vasile mai 9, 2024 at 12:35 pm

Ati facut niste gauri in asfalt si asta numiti voi proiecte demarate? Punem pariu ca ne apuca anul 2025 fara o organizare de santier?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.