EvenimentMaramuresul Istoric

SIGURANŢA ÎN TRAFICUL RUTIER: 40 de sancțiuni contravenționale de peste 11.000 de lei aplicate de polițiștii din Dragomirești și cei ai Secției 2 Bogdan Vodă

Ieri, efectivele Poliției Orașului Dragomirești, împreună cu polițiștii subunității teritoriale Bogdan Vodă au executat o acțiune pentru depistarea și tragerea la răspundere contravențională a celor care nu respectă normele rutiere în vigoare, axată în principal pe depășirea limitei legale de viteză.

În urma neregulilor constatate polițiștii au aplicat 40 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea O.U.G. 195 din 2002 privind circulația pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 11.000 de lei. Ca măsură complementară a fost reținut un certificat de înmatriculare.

Polițiștii recomandă tuturor conducătorilor auto să respecte regimul legal de viteză pentru prevenirea unor evenimente rutiere negative, iar acțiunile rutiere continuă zilnic pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții sigure.

Condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere

Ieri, 9 mai, polițiștii Secției 3 Fărcașa au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe numele unui bărbat de 41 de ani din Ardusat. Acesta a fost condamnat la pedeapsa cu închisoarea de 1 an și șase luni în regim de detenție pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Baia Mare pentru executarea pedepsei.

Te-ar putea interesa si

URMARILE NINSORII: TIR-URI IMPOTMOLITE PE GUTAI. MASINI CU ROTILE-N SUS LA CAVNIC (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

FOTO: Controale la agenţii din domeniul forestier

Redactie

GROŞI: S-a deschis sezonul pozelor în lavandă

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.