BREAKING NEWSImportant

„VIAȚA ÎNCEPE ÎN ZIUA ÎN CARE O ÎNCEPI ÎN GRĂDINĂ”: Copiii, educatoarele și polițiștii- cei mai buni prieteni ai naturii

„Eu sunt copilul, tu ții în mâinile tale destinul meu, tu determini în cea mai mare măsură daca voi reuși sau eșua în viață. Dă-mi, te rog, acele lucruri care să mă îndrepte spre fericire, educă-mă, te rog, ca să pot fi o binecuvântare pentru lume”.

Astăzi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au dat curs invitației de a participa la un Proiect de activitate educativă, care s-a desfășurat la Grădinița nr. 30, denumit „Împreună- pentru un mediu curat”.

Comunitatea are un rol decisiv în spiritul ecologic, iar încă din copilărie educatoarele Grădiniței cu Program Prelungit nr. 30 din Baia Mare acordă o mare importanță în necesitatea educării ecologice a copiilor.

Conexiunea dintre polițiști și copii, precum și munca în echipă au făcut ca spațiul verde din curtea grădiniței să fie un mediu curat și sigur pentru ei. Copiii au învățat că plantele depind de noi pentru a crește, iar în continuare ne-au promis că vor avea grijă de ele.

Activitatea s-a încheiat cu un angajament de revedere pentru a gusta din roade și de a admira rezultatul muncii depuse de noi astăzi.

Te-ar putea interesa si

SALVARE POMPIERI: Câine blocat într-o țeavă de scurgere la Hovrila

Vasile Dale

COLȚ DE MARAMUREȘ LA MISIUNI DIPLOMATICE ALE ROMÂNIEI

Redactie

FOTO, VIDEO: Telenovela de Seini: A aprins casa concubinei, după ce aceasta s-ar fi iubit cu altul

Redactie

1 mesaj

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.