BREAKING NEWSELECTORALEMaramuresul Istoric

Cătălina Deac, candidat independent la funcția de primar Bogdan Vodă: „Filosofia vieții e simplă: fă ca pe acolo pe unde treci, să fie mai bine ca înainte”

Sunt Cătălina Deac, absolventă a două facultăți: facultatea inginerie alimentară din cadrul Universității de Nord filiala Baia Mare și facultatea de Psihologie și Științe ale naturii, absolvită în cadrul Universității de Vest Vasile Goldiș. De asemena, am finalizat și două programe de masterat, unul tot în cadrul Universității de Nord, iar celălalt în cadrul universității Titu Maiorescu, București.

Timp de 2 ani am profesat ca inginer în industria alimentară într-o fabrică din Baia Mare, am cochetat o scurtă perioadă cu domeniul topografiei iar apoi am luat calea Europei, ca sofer profesionist și totodată dispecer la firma noastră de transport.

În același timp, administrez și un ONG prin care am ajutat sute de familii ( începând de la cazuri medicale , până la cazuri în care incendiile au devastat locuințe ) pentru că întotdeauna am fost o persoană empatică și sensibilă, dar și de acțiune și pragmatică atunci când situația a cerut-o.

Am decis să candidez pentru funcția de primar al comunei Bogdan Vodă, pentru simplul fapt că am demonstrat de-a lungul timpului, că orice lucru se poate realiza dacă există determinare, muncă și dorință de schimbare în bine.

Sunt mamă și unul din motivele deciziei mele, este că îmi doresc nespus să îmi văd copilul crescând în condiții bune și prielnice, intr un loc unde să aibă oportunități din toate punctele de vedere , intr un loc de unde să nu vrea să plece când va fi pe propriile picioare.

Mi-aș dori să aduc in comuna noastră doar câteva lucruri simple, dar necesare. 4 ani cu siguranță nu vor fi de-ajuns să îmi pun în aplicare toate ideile și proiectele la care m-am gândit, însă cel puțin peste 4 ani, mi-aș dori să avem apă potabilă, canalizare pentru toată lumea, drumuri asfaltate, un spațiu recreativ pentru părinții cu bebeluși, un spațiu de joacă modern pentru copiii mai mari și un supermarket atât de dorit de catatenii comunei Bogdan Vodă .Bineinteles că ar trebui mult mai multe multe lucruri schimbate și regândite , dar momentan, planul meu este unul simplu care să ne aducă pe o poziție egală cu celelalte comune cu care ne învecinăm.

Am călătorit peste tot în Europa și sunt sigură că și la noi s-ar putea mai bine, atâta timp cat încercăm să dăm și celor tineri șansa de a-și valorifica potențialul. Trag speranța că cetățenii comunei Bogdan Vodă, vor vedea dorința mea de a aduce în comuna noastră ceea ce lipsește momentan: NORMALITATEA.

Comandat de candidatul independent Cătălina Deac la funcția de primar comuna Bogdan Vodă, Cod mandatar financiar: 24240711

Te-ar putea interesa si

INVITAT ÎN LOCALITATEA NATALĂ: Rapsodul Grigore Leșe a refuzat să cânte pentru lăpușeni. „Poa’ sa vina si Christos! Eu am pus o conditie! Punct!” (VIDEO)

Vasile Dale

ÎNGRIJORĂTOR: Documente cu adrese personale, carduri cu coduri PIN, nume de conturi, aruncate în zona unei bănci din Baia Mare (foto, video)

Vasile Dale

FOTO: Ca-n Vestul Sălbatic – Patru femei s-au bătut în stradă în Baia Mare. Una a folosit şi spray lacrimogen (actualizare)

Redactie

2 mesaje

Tomoiaga Maria mai 12, 2024 at 9:41 pm

Vai de capul tau impertinenta! Mi-ar fi rusine sa vin de 3 ani in Bogdan Voda si sa jignesc un profesor de liceu bastinas Tu esti de o impertinenta iesita din comun! de ce nu comanzi sa ne spui cate procese de executare silita ai pentru ca ati dat tepe impreuna cu sotul tau spargatorul de casnicii, toate sunt dovedite cu probe. Dar lasa ca o sa apara in presa cat de curand, dupa cum suna si oamenii din Moisei si spun ca nu esti in toate mintile.

Raspunde
mo mai 13, 2024 at 3:24 pm

mai exact ce lipseste, ce doresti sa faci.. cu doua facultati si tot la stat e mai bine?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.