BREAKING NEWSEvenimentNationalRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: La Racșa se conduce fără permis, bând bere și ascultând manele. Rutieriștii unde sunt? La Sâmbra Oilor? – ACTUALIZARE

Imagini incredibile au fost astăzi transmise LIVE pe rețelele de socializare de un individ din Racșa, județul Satu Mare.

Un individ care nu ar deține permis de conducere, proaspăt revinit pe meleaguri românești de prin Franța, s-a urcat la volanul unui autoturism și a ieșit la plimbare. Nu singur, ci însoțit de încă doi localnici. Și ca tacâmul să fie complet omul conducea cu berea în mână dar și fără a purta centura de siguranță. Nici pasagerul din dreapta nu o avea.

Muzica răsuna în boze iar țigara nu a lipsit din mâna ”șoferului”. Culmea este că până la această oră individul nu a pățit nimic. Noi am transmis imaginile video către IPJ Satu Mare în speranța ca astfel de exemplare revenite de peste hotare să fie trase la răspundere. Nu de alta dar oricând pot omorî oameni nevinovați.

Unde or fi fost polițiștii din comuna Racșa? Poate or fi fost detașați la Sâmbra Oilor să dirijeze bolizii de lux ai politicienilor veniți să facă băi de mulțime. Că doar e campanie electorală. Și a fost GRATIS pentru politruci. Organizarea au plătit-o cetățenii județului plătitori de taxe și impozite.

Ce spune IPJ Satu Mare despre individul din imaginile de mai jos

În urma imaginilor apărute în mediul online, în care o persoană ar fi condus, la data de 12 mai a.c., un autovehicul, având în mână un recipient susceptibil a conține alcool, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare este abilitat să comunice următoarele:

La data de 13 mai a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Negrești-Oaș au oprit în trafic persoana în cauză, respectiv un bărbat, de 28 de ani, pe o stradă din Racșa, localitatea sa de domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu ar deține permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Te-ar putea interesa si

AVARIE ÎN BAIA MARE: Conductă de apă spartă. Apa ţâşneşte inundând strada Gheorghe Marinescu (VIDEO)

Vasile Dale

Sindicatul din învățământul preuniversitar Spiru Haret Maramureș protestează în 13 şi 14 decembrie

Redactie

EXCLUSIV: ”Valutistul” din Vișeu de Sus jefuit în miezul zilei. 240.000 lei si 6.300 lire s-au ”evaporat”

Vasile Dale

2 mesaje

Caz incredibil în județul Satu Mare! La volan, fără permis în timp ce bea bere, fumează și răsună manelele - Dincolo de sport - Stiri mai 12, 2024 at 10:32 pm

[…] individ care nu ar deține permis de conducere, conform celor de la vasliedale.ro proaspăt revenit pe meleaguri românești de prin Franța, s-a urcat la volanul unui autoturism […]

Raspunde
VIDEO. Se întâmplă în Satu Mare. Un individ face LIVE la volan cu berea în mână - Ziare Online 24 - Stiri Online - Stiri locale Romania mai 13, 2024 at 11:34 am

[…] LIVE pe rețelele de socializare de un bărbat din Racșa, județul Satu Mare, informează vasiledale.ro.  Individul era la volan cu berea în mâna și țigara în gură . Potrivit sursei citate, un […]

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.