Important

ZI IMPORTANTĂ: Serviciul Salvamont Maramures a fost certificat ISO 9001:2015

Astăzi, 13 mai, este o zi cu o importanţă deosebită pentru Serviciul Public Județean Salvamont Maramures, serviciu aflat în subordinea Consiliului Județean Maramures.

Ziua de azi marchează un moment aparte în evoluția Serviciului Salvamont Maramures prin obținerea certificării ISO 9001:2015.

Acest standard internațional atestă excelența în managementul calității și reprezintă totodata un angajament clar al serviciului nostru SPJ Salvamont Maramures de a îmbunătăți continuu procedurile interne pentru a asigura un nivel înalt de performanță și profesionalism în activitățile desfasurate fie ca e vorba de misiuni de patrulare sau interventii in zonele montane sau greu accesibile.

Prin obtinerea certificarii ISO 9001:2015 SPJ Salvamont Maramures demonstrează că este un serviciu profesionist dedicat nu numai să intervină rapid și eficient în situații de urgență, dar și să gestioneze fiecare aspect al operațiunilor specifice cu maximă rigurozitate in deplina siguranta a salvatorilor montani, conform unor proceduri si standarde internaționale recunoscute pe domeniul situațiilor de urgență.

Te-ar putea interesa si

Moisei. Pieton accidentat pe DN18. Polițiștii de la Rutieră au reținut 15 permise auto în weekend

Vasile Dale

Campania ”DETECTOR PENTRU VIAȚĂ” în Maramureș

Redactie

INFORMARE: Deschiderea primului apel de proiecte din cadrul Programului Național pentru Reducerea Abandonului Școlar

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.