BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

PENTRU 50 de lei: O femeie a tâlhărit un octogenar din Copalnic Mănăștur. Judecătorii au arestat-o preventiv

Activitățile specifice de investigare și cercetare efectuate de polițiștii din Târgu Lăpuș și cei ai Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus, au condus la identificarea unei tinere bănuite de comiterea unei tâlhării, la scurt timp de la sesizarea infracțiunii. În baza probatoriului administrat, aceasta a fost reținută pentru 24 de ore, iar ulterior a fost prezentată instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

În fapt, vineri, 10 mai, la ora 14:32, Poliția orașului Târgu Lăpuș a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bătrân de 84 de ani, din comuna Copalnic Mănăștur, a fost victima unei tâlhării.

Primele verificări efectuate de polițiști au relevat faptul că acesta i-ar fi oferit unei persoane pe care a primit-o în locuință o sumă de bani și întrucât ar fi refuzat să îi ofere o sumă mai mare, femeia i-ar fi sustras prin violență 50 de lei.

În urma activităților informative operative efectuate, polițiștii au identificat o tânără de 24 de ani, domiciliată în Copalnic Mănăștur, bănuită de comiterea faptei. Față de aceasta a fost luată măsura reținerii pe o durata de 24 de ore, iar apoi a fost prezentată instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Tânăra a fost depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv. În continuare, polițiștii din Copalnic Mănăștur, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale.

Ce spune instanța

Rezmiveş LaviniaInculpat

Solutia pe scurt: încheierea penală nr.163/11.05.2024; Admite propunerea PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA TG. LĂPUŞ şi în consecinţă:

În temeiul art. 226 raportat la art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e C.pr. penală şi art. 223 alin. 2 C. pr. penală dispune arestarea preventivă a inculpatei REZMIVEŞ LAVINIA, cercetată pentru comiterea infracţiunii de „tâlhărie”, faptă prevăzută de art. 233 Cod penal, pe o perioadă de 30 de zile. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Inculpata a contestat măsura la Tribunalul Maramureș.

Te-ar putea interesa si

AȚI VĂZUT-O? Cosmina Varga din Ruscova este căutată de familie şi poliţişti

Redactie

TREI INFRACŢIUNI: Dosar penal pentru o femeie de 52 de ani după ce a căzut de pe un ATV

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Mihali Matei, preşedintele Asociaţiei Composesorale Borşa agresat de proprietarul unei terase din Borșa. Poliția face anchetă (actualizare)

Vasile Dale

1 mesaj

dan mai 15, 2024 at 8:56 am

Ce treaba avea mosul sa-i ofere bani femeii? Servicii sexuale?
Daca da, merita ce a primit. Natingul ocupa politia cu magariile lui. Eu l-as bate pe mosneag, daca am dreptate.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.