EvenimentTara Chioarului

PERCHEZIŢIE DOMICILIARĂ LA MOGOŞEŞTI: Suspecţii au furat lemne dintr-un ţarc pentru animale. Prejudiciul – 10.000 de lei

La data de 14 mai 2024, poliţiştii orașului Șomcuta Mare au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la o adresă din localitatea Mogoșești, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracțiunii de furt.

În fapt, la data de 09 mai a.c, polițiștii din Satulung au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras materialul lemnos din care era confecționat un țarc pentru animale, cauzând un prejudiciu de aproximativ 10000 de lei. Activitățile specifice desfășurate de polițiști au dus la identificarea unui bărbat de 41 de ani, din Mogoșești, bănuit de comiterea faptei.

În urma percheziției efectuate, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie, susceptibile a proveni din săvârșirea infracțiunii.

Totodată a fost identificată o autoutilitară, care ar fi fost folosită la comiterea infracțiunii, ce a fost lăsată în custodia proprietarului.

Activitatea s-a realizat cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Te-ar putea interesa si

MANEVRĂ NEREUŞITĂ: O maşină s-a răsturnat pe plafon la Buşag (FOTO)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO / POVESTE CUTREMURĂTOARE: Valya şi Michael au scăpat cu viaţă de sub ploaia de rachete a ruşilor. Femeia rănită a ajuns la spitalul din Sighet

Redactie

FOTO: Turist german, mort lovit de fulger în Munţii Rodnei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.