BREAKING NEWSImportantMaramuresul Istoric

Maramureș Car Show – Polițiștii prezenți la manifestarea dun Sighetu Marmației

La Sighetu Marmației, în acest weekend se organizează cea de-a doua ediție a evenimentului Maramureș Car Show.

Alături de sigheteni și alți vizitatori, la eveniment sunt prezenți și polițiști, pentru păstrarea unui climat de ordine și siguranță publică respectiv prevenirea unor incidente.

Pe lângă admirarea autoturismelor expuse, participanții au posibilitatea de a testa și experimenta efectele unui accident de circulație, pe un simulator pus la dispoziție de Rotaract Sighetu Marmației.

Astfel, polițiștii îşi propun să atragă atenţia asupra adecvării vitezei şi importanţei utilizării centurii de siguranţă.

Efectele testului sunt similare cu cele produse de impactul resimţit în cadrul unui accident rutier real, astfel că persoanele care vor testa simulatorul vor avea ocazia să simtă „pe viu” urmările implicării unui accident rutier.

De asemenea, participanții pot testa ochelari speciali pentru simularea stării de ebrietate.

CONDU PRUNDENT ALEGE VIAȚA !

Te-ar putea interesa si

INCREDIBIL: Contrabandă cu țigări ucrainene cu snowmobilele Asociației Salvatorilor Montani Borșa în pasul Prislop (ACTUALIZARE, FOTO-VIDEO)

Vasile Dale

SE ÎNTÂMPLĂ PE DRUMURILE DIN JUDEŢ: Accidente din cauza alcoolului, conducere fără permis, viteză, sancţiuni aplicate şoferilor certaţi cu legea

Vasile Dale

Polițiștii maramureșeni au oferit azi flori, zâmbete, gânduri de recunoștință și apreciere pentru femei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.