BREAKING NEWSSport

FOTBAL OLD BOYS. MECI AMICAL: Sport Team – ASCO CF 5-2 (2-0)

Meciul amical dintre cele două echipe băimărene s-a desfășurat vineri 17 mai, pe terenul din Săcălășeni.

În prima repriză jocul a fost în mare parte echilibrat, cu multe ocazii la ambele porți, însă cu un plus pentru cei de la Sport Team care au marcat de două ori în minutele 10 și 35 prin Cristian Bărbos din 11 m și Bogdan Bîrle. Cei de la ASCO CF au avut și ei o ocazie clară de a marca prin Gheorghe Condrat, care singur cu portarul Edy Costin, șutează pe lângă poartă.

În a doua repriză, oaspeții reduc din handicap în min. 50, în urma unei lovituri de la 11 m, prin Ionuț Mariș, obținută din cauza unor nesincronizări ale fundașilor de la Sport Team.

În min. 55 cei de la ASCO, ,,ajută” echipa Sport Team să-și mărească avantajul, printr-un autogol de ,,kilogramă” a lui Robert Bandi. Acesta încercând să șuteze mingea în afara porții, o trimite puternic în propria poartă, apărată de Alin Petruș (3-1).

După doar 5 minute de joc, oaspeții reduc din nou din handicap la 3-2, prin Gheorghe Condrat, care șutează din partea dreaptă a suprafeței de pedeapsă, mingea este deviată și cade în colțul lung al porții apărată de Edy Costin.

Până la final echipa Sport Team este mai pragmatică și reușește să înscrie de două ori prin Dorin Pop și Alin Gavrilă, și astfel meciul se încheie 5-2.(2-0), oaspeții având și ei doua oportunități de a marca, însă portarul Edy Costin a fost ,,pe fază” de fiecare dată.

Arbitrajul foarte bun asigurat de Cristian Gheighiș, Rebeka Moldovan și Denis Marchiș.

Echipe
Sport Team: Edy Costin, Darius Mihuț, Gheorghe Mateaș, Florin Frenț, Dorin Avram, Vasile Terec, Marius Cardoș, Daniel Gheighiș, Ciprian Coste, Alin Gavrilă, Claudiu Ciurescu, Ștefan Dărăban, Dorin Pop, Ionuț Pop, Bogdan Țentea, Cristian Oșan, Florin Florea, Cristian Bărbos și Bogdan Bîrle. Antrenor Ioan Marchiș.

ASCO CF: Alin Petruș, Robert Bandi, Cipri Pop, Gelu Bar, Romi Voivod, Mihai Balaj, Radu Mureșan, Florin Cherecheș, Andrei Molnar, Mircea Hauși, Florin Herțeg, Ionuț Mariș, Gheorghe Condrat, Aurel Azoiței. Antrenor Aurel Azoiței.
La repriza a III-a, colegii din echipa Sport Team, Darius Mihuț și Dănuț Triff, care și-au sărbătorit zilele de naștere alături de colegi, au oferit tuturor câte o bere și ceva produse tradiționale! La mulți ani, Darius! La mulți ani, Dănuț!

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Boss-ul Poliției Locale Baia Mare, Ghițucă alias ”Xena Prințesa Războinică”, sancționat cu 5% din salariu pentru 3 luni

Vasile Dale

SOMEŞ: Somn uriaş de 75 kg și 2,5 metri lungime a fost pescuit de un sătmărean

Vasile Dale

Preluare Gândul.ro: Șoferul cu BMW care a schilodit un bărbat și i-a ucis soția, apel disperat în instanță: ”Voi fi pus cu cei mai răi din penitenciar, care fac de la acte sexuale până la omor. Nu mă aruncați în groapa cu lei!” | EXCLUSIV

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.