BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Electrician de la Electrica electrocutat în stația electrică din cartierul băimărean Meda (actualizare)

Accident de muncă în incinta stației electrice din cartierul Meda din Baia Mare. Un muncitor în vârstă de 43 de ani a fost electrocutat și prezintă arsuri grave la nivelul abdomenului.

La fața locului intervine echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD dar și echipajele de poliție din Baia Mare.

Bărbatul a fost stabilizat și este conștient. Urmează să fie transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Polițiștii criminaliști au deschis o anchetă și încearcă să stabilească exact cum s-a produs accidentul. Totodată, inspectorii ITM Maramureș așteaptă un raport complet despre accidentul de muncă din partea firmei la care era angajat bărbatul.

Ce spune IPJ Maramureș

Astăzi, 27 mai a.c., la ora 11.30, polițiștii municipiului Baia Mare au fost sesizati prin apel 112 să se deplaseze pe strada Dragoș Vodă intervenția la un eveniment.

În urma deplasării la fața locului și din primele cercetări efectuate, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 44 de ani, angajatul unei societăți, în timp ce efectua lucrări la un transformator electric, s-ar fi electrocutat.

Victima prezenta arsuri multie la nivelul corpului, fiind preluat și transportat la Spitalul Județean Baia Mare in vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și luarea măsurilor legale.

Ce spune Spitalul Județean Baia Mare și ITM Maramureș

”În UPU a ajuns un pacient adus de echipajul SMURD cu arsuri prin electrocutare. Practic este afectat cam 15% din suprafața corporală. Pacientul este stabil în acest moment, nu necesită ventilație mecanică, dar va fi internat în secția Terapie Intensivă pentru supraveghere medicale și tratament de specialitate având în vedere că următoarele 48 de ore sunt delicate pentru astfel de pacienți” ne-a declarat dr. Bogdan Lucian, director medical Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

”Astăzi la ora 11.30 am fost anunțați de cei de la Electrica Distribuție că a avut loc un accident de muncă grav la stația din zona Meda. În timp ce aveau de schimbat un echipament din cadrul acelei stații lucrătorul în vârstă de 44 ani, electrician angajat din greșeală a schimbat un alt dispozitiv, lucru care s-a soldat cu electrocutarea acestuia. A fost anunțat serviciul 112 iar SMURD-ul l-a transportat la Spital. Cei de la Electrica Distribuție cercetează cazul” a declarat Mircea Onea, purtător de cuvânt ITM Maramureș.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: IMPLICAT ÎN TRAFIC DE DROGURI – Cine este cântărețul bisericesc din Vișeu de Sus care s-a urcat beat la volan și a provocat un accident în Noaptea de Înviere

Vasile Dale

FOTO EXCLUSIV – În drum spre intervenție, o autospecială a pompierilor din Borșa a ajuns într-un șanț, Mergeau să ajute localnicii cărora le-au fost inundate subsolurile

Vasile Dale

ANUNŢ VITAL: Avarie la Stația de Pompare a Apei Potabile – Cărbunari, lucrări de cuplare branşament pe două străzi din Baia Mare

Redactie

1 mesaj

A mai 27, 2024 at 5:52 pm

Eu tot nu am reușit să înțeleg, avea când 43 când 44 de ani. Probabil l-a electrocutat fix când schimba vârsta

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.