BREAKING NEWSEvenimentRecomandateTara Lapusului

VOR CERE ARESTAREA – Ce șpăgi lua șeful Postului de Poliție Băiuț pentru a închide ochii la exploatarea ilegală a lemnului

În data de 27 mai 2024, ofițeri de poliție ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Maramureș, în baza delegării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș, au pus în executare un mandat de aducere într-o cauză penală în care este vizat un agent de poliție din cadrul IPJ Maramureș – Postul de Poliție Comunală Băiuț, privind comiterea infracțiunii de luare de mită, în formă continuată.

În fapt, din materialul de urmărire penală administrat, cauza instrumentată în baza sesizării SJA Maramureș, rezultă faptul că agentul de poliție ar fi pretins și primit în repetate rânduri suma totală de 650 de lei și 50 de euro, de la o persoană direct implicată în exploatarea nelegală de masă lemnoasă, nedispunând în schimb măsurile legale corespunzătoare.

Persoana în cauză a fost reținută pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi, 28 mai 2024, aceasta urmează să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cauza a fost documentată cu sprijinul Serviciului Județean Anticorupție Satu Mare, Direcției Anchete și al Direcției de Operațiuni Speciale.

CITEȘTE ȘI:

https://vasiledale.ro/2024/05/28/exclusivitate-seful-postului-de-politie-baiut-a-fost-saltat-si-retinut-de-ofiterii-dga-luare-de-mita

Te-ar putea interesa si

PRELUARE ACTUALMM: Trei răniţi grav la Sighetu Marmaţiei, după ce pălincia în care lucrau a sărit în aer (ACTUALIZARE)

Redactie

Un fals taximetrist din Satu Mare, oprit abia după ce poliţiştii l-au blocat cu autospecialele (VIDEO)

Vasile Dale

EDITORIAL: JURNALIȘTI CU BOTNIȚĂ ÎN MARAMUREȘ – Pentru a nu avea dificultăți la gândire și acțiune, politicienii semnează contracte de publicitate dictatoriale

Redactie

2 mesaje

dan mai 28, 2024 at 10:32 am

Mare gheseft, in repetate rinduri aproape 900 lei. Cit era mita de fiecare data?
Acesta este un „caz”. fata de sute de mc de lemn disparut din paduri?

Raspunde
dan mai 28, 2024 at 10:46 am

900 lei sint un pic peste 2 m ster de lemn.Asta este coruptie? Cineva a fost calcat pe interese si i s-a inscenat chestia asta. Sper ca investigatia va fi o formalitate, ca e pacat de timpul pierdut al procurorului de caz.

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.