BREAKING NEWSELECTORALENational

Sarea și piperul de campanie: Marcel Ciolacu a zburat cu avion privat la Baia Mare, apoi a mâncat la cantina populară alături de muncitori. ”De mult n-am mai mâncat o fasole atât de bună!”


Premierul Marcel Ciolacu a făcut vineri o vizită electorală la Baia Mare, unde a vizitat o fabrică de mobilă și i-a susținut pe candidații PSD în alegerile locale. El a ajuns la Baia Mare cu un avion privat Gulfstream G200 Galaxy închiriat de la firma Myjet, potrivit informațiilor G4Media.

Șeful PSD a coborât din avion alături de Mihai Tudose, șeful campaniei electorale la europarlamentare, și Paul Stănescu, secretarul general al partidului, după cum arată imaginile surprinse de un cititor G4Media.

El a aterizat la 9 dimineața și a plecat în jur de ora 14.00.

În timpul vizitei, Ciolacu Am fost astăzi la fabrica de mobilă Aramis, cel mai mare producător și exportator de mobilă din Maramureș. Vorbim de o firmă cu capital integral românesc, care oferă locuri de muncă pentru mai mult de 5.500 de oameni.

Sursa g4media.ro

Te-ar putea interesa si

Drum spre Occident al unor cetățeni moldoveni s-a oprit în Bârsana. O femeie a murit, alți doi răniți grav (foto/video)

Redactie

INTERVENŢIE DIFICILĂ PENTRU SALVAMONTIŞTI: Turistă din Botoşani, accident grav la Cascada Cailor (GALERIE FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

ACCIDENT: O persoană rănită după ce două mașini s-au ciocnit în zona Center din Baia Mare (FOTO)

Vasile Dale

2 mesaje

Rotobil iunie 6, 2024 at 2:47 pm

Adevarul e ca mancarea de la cantina Aramis e buna, dar la cat c*c*t a mancat Marcel pana acum, nu stiu daca mai since vre-un gust.
Sper doar ca oamenii sa nu se lase pacaliti – sa mearga la vot!

Raspunde
mo iunie 7, 2024 at 9:49 pm

lasand la o parte problemele culinare, directorul Aramis e in arest la domiciliu dupa ce a condus drogat si a provocat un accident cu victima decedata… cred sincer ca doar politicul are atata influenta sa-l scape rapid…

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.