Eveniment

Doi bărbați cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire, reținuți de polițiștii din Șomcuta Mare


Activitățile specifice de cercetare efectuate de polițiștii din Șomcuta Mare au condus la identificarea persoanelor implicate într-o stare conflictuală în localitatea Remetea Chioarului. În baza probatoriului administrat, față de două dintre acestea s-a dispus reținerea pentru 24 de ore.
În fapt, la data de 02 iunie a.c., la ora 19.30, polițiștii oraşului Şomcuta Mare au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că în localitatea Remetea Chioarului mai multe persoane se agresează reciproc. La fața locului polițiștii au stabilit că agresiunea s-a produs pe fondul unui conflict spontan, între mai multe persoane.
La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD, care a acordat îngrijiri medicale persoanelor vătămate, fără a necesita transportarea acestora la spital. Activitățile specifice desfășurate de polițiști au dus la identificarea a nouă persoane implicate în starea conflictuală. În baza probatoriului administrat, ieri, 04 iunie, polițiștii din Șomcuta Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore a două persoane. Acestea au fost depuse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și lovire.

Te-ar putea interesa si

DRESAJ CANIN LA SIGHET: Tehnica din dotare și câinii polițiști au făcut deliciul la Maramureș ”Auto-Moto-Show”

Vasile Dale

FOTO, VIDEO: Poliţiştii băimăreni au cântat „La mulţi ani” unui băiat de 10 ani

Vasile Dale

SĂLSIG: Un bărbat din Gârdani beat criță și cu permisul suspendat urmărit 2 km de poliție. A fost arestat preventiv (actualizare)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.