Tara Lapusului

TÂRGU LĂPUŞ, COPALNIC MĂNĂŞTUR: Acțiuni ale polițiștilor specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase

Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș, prin Serviciul Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, desfășoară activități pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură penală și contravențională la regimul substanțelor și deșeurilor periculoase.
Ieri, 04 iunie, polițiștii s-au deplasat pe raza localităților Târgu Lăpuș și Copalnic-Mănăștur, la punctele de lucru ale unor societăți comerciale ce au ca obiect de activitate întreținerea și repararea autovehiculelor.
În urma verificărilor efectuate polițiștii au stabilit că la punctele de lucru ale societăților comerciale verificate se aflau depozitate necontrolat și necorespunzător deșeuri din activitatea desfășurată, respectiv uleiuri uzate.
Cantitatea de 260 de litri de ulei, pentru care nu s-au luat măsuri de eliminare printr-o societate cu acest obiect de activitate, a fost indisponibilizată și lăsată în custodia societăților în a căror gestiune a fost identificată, până la clarificarea situației juridice.
În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfășurarea activităților de colectare, tratare, transport, valorificare sau eliminare a deşeurilor periculoase.

Te-ar putea interesa si

ACCIDENT LA DUMBRĂVIŢA: Motociclist din Cehia lovit de un tractor (GALERIE FOTO)

Vasile Dale

OMOR SUCIU DE SUS – Bărbatul care și-a ucis în bătaie amicul de pahar a fost arestat preventiv

Vasile Dale

INVITAT ÎN LOCALITATEA NATALĂ: Rapsodul Grigore Leșe a refuzat să cânte pentru lăpușeni. „Poa’ sa vina si Christos! Eu am pus o conditie! Punct!” (VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.