ImportantNational

EXCLUSIV FOTO: O persoană rănită grav după ce două maşini s-au ciocnit – actualizare

Un grav accident s-a produs pe strada Odoreului, municipiul Satu Mare. Două autoturisme s-au ciocnit, reziltând o persoană rănită grav.

La locul solicitării s-a deplasat o autospecială de intervenție, un echipaj Smurd B2 și două ambulanțe aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare.

ACTUALIZARE – IPJ SATU MARE

La data de 6 iunie a.c., ora 09.55, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 19F, între localitățile Odoreu și Mărtinești, județul Satu Mare.

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 21 de ani, din localitatea Satu Mare, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe DN 19F, având sensul de deplasare dinspre localitatea Mărtinești spre Odoreu, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de către un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Odoreu, care se deplasa pe sensul opus de circulație.

Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În urma testării cu aparatul din dotare, a bărbatului, de 37 de ani, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm ca aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În urma evenimentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului de 21 de ani, cât și a două pasagere aflate în autoturism, în vârstă de 26 de ani, respectiv de 21 de ani, aceștia fiind transpotați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal întocmit, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.


Te-ar putea interesa si

FOTO: Şofer de TIR din Maramureş, implicat într-un accident mortal petrecut la Apahida

Redactie

ÎNCEPUT DE CARIERĂ: Şeful de promoţie al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj împreună cu alţi doi colegi, la IPJ Maramureş

Vasile Dale

Corul „Armonia Chioreană” din Ciolt, locul III la Festivalul-concurs naţional de muzică corală „Buna Vestire”, desfăşurat la Fundu Moldovei

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.