BREAKING NEWSEveniment

ALEGERI LOCALE, Primăria Baia Mare – Doru Dăncuș: ”Baia Mare, împreună am câștigat!

Am luptat împreună, am muncit împreună, am demonstrat împreună și am învins împreună! Dragi băimăreni, încrederea dumneavoastră îmi dă puterea și energia de a continua și de a demonstra că se poate!

În ultimele săptămâni, în ultimele luni, am arătat o altă față a administrației, una îndreptată spre oameni. Am fost alături de dumneavoastră în stradă, v-am ascultat, m-am consultat cu dumneavoastră, am găsit soluții și le-am pus în practică. Am trecut cu capul sus printr-o campanie grea, presărată cu fel și fel de atacuri. Nu m-am plâns și nu mă voi plânge de greu. Nu m-au doborât și nu mă vor putea doborâ!

Astăzi, însă, începem o noua etapă. A venit momentul ca fiecare să lase politica deoparte și să muncim împreună, cu toții, pentru cetățeni. A venit momentul să lăsăm deoparte animozitățile, preferințele personale, culoarea politică și să ducem Baia Mare pe drumul dezvoltării!

Dragi băimăreni, vă asigur că sunt și voi rămâne omul pe care vă puteți baza. Vă asigur că voi continua să fiu prezent în stradă, alături de dumneavoastră, că voi continua să găsesc soluții pentru fiecare doleanță a dumneavoastră. Vă asigur că voi munci și mă voi lupta, împreună cu oamenii capabili și onești pe care îi am alături, pentru a realiza fiecare dintre obiectivele pe care vi le-am prezentat și pe care mi le-am asumat în programul meu pentru următorii patru ani.

Nu avem nici o zi de pierdut. Nu avem timp de pauze. Ne întoarcem la treabă și, așa cum ne-am asumat, împreună, muncim pentru a face din Baia Mare orașul pe care ni-l dorim, orașul pe care îl merităm cu toții. Împreună, deschidem un nou capitol pentru Baia Mare, un capitol al dezvoltării!

Te-ar putea interesa si

Cel mai mic sat din România se află în Maramureş şi are doar 40 de locuitori

Vasile Dale

COMUNICAT AJVPS MARAMUREȘ: În Fărcaşa va avea loc o acțiune de vânare, îndepărtare și recoltare a ȘACALILOR și mistreților

Redactie

La Baia Mare și Maramureș, liberalii au șansa unei victorii pe toate fronturile

Redactie

2 mesaje

LOCOTENENT DE CAMARILA DOREL iunie 10, 2024 at 1:30 pm

DA Dorele locotenent de camarila ai castigat cu ajutorul romilor (200lei/bucata, stie toata lumea) si cu ajutorul (financiar) al mamei omida, dirijat pas cu pas de ” dotore, capo de tuti capi ” de Aiud (momentan). Se sopteste pe la colturi ca ai primit ordin de „de la famiglia” sa o instalezi pe Tabita in primarie ca supervizor la tot ce misca acolo (spagi, manevre, licitatii, afaceri imobiliare, tot) Ehhheeeeei Dorele, pe bunul Dumnezeu nu poti sa-l cumperi si vei ajunge si tu unde este drogatu dar diferenta este ca pe tine te vor uita acolo………..

Raspunde
Iugas iunie 11, 2024 at 7:13 am

Cu putin noroc te-or ascunde si pe tine prin ceva gherlă intr-un an, doi. Hai cu dosarul!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.