BREAKING NEWSELECTORALEEveniment

Mesajul deputatului Gabriel Zetea, candidatul PSD pentru președinția Consiliuliui Județean Maramureș: ”Mulțumesc, Maramureș! Mulțumesc, dragi maramureșeni!”

Tot ce dăinuiește se construiește iar eu am construit, în toți acești ani, încrederea maramureșenilor în mine și în echipa PSD Maramureș. Cu voi și datorită vouă am ajuns la finalul campaniei electorale, învingători. Acest succes vine însă cu o mare responsabilitate. Încrederea pe care maramureșenii, băimărenii, sighetenii, borșenii și toți ceilalți ne-au acordat-o este fundamentul pe care am construit programul nostru pentru Maramureș.

Am spus, pe parcursul întregii campanii electorale, că există viață după 9 iunie. Și cu siguranță există viață, chiar dacă unii suntem învingători iar alții au fost trimiși acasă, prin vot democratic și prin voința maramureșenilor. De azi, însă, campania electorală s-a încheiat și trebuie să ne așezăm cu toții la masa dialogului pentru a construi cu încredere pentru Maramureș. Felicit toți competitorii înscriși în această cursă electorală, dar felicit în primul rând maramureșenii, pentru că ei sunt cei care au decis prin vot covârșitor cine sunt liderii care vor să îi reprezinte în umătorii 4 ani.

Mulțumesc din suflet maramureșenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru a mă întoarce la Consiliul Județean. Încă din prima zi a mandatului meu, împreună cu echipa mea, ne vom apuca de treabă și vom face tot ce am promis, într-un singur mandat. Vom redeschide șantierele în Maramureș și vom munci pentru proiectul meu de suflet, reîntregirea marii familii a Maramureșului. Invit toate partidele care vor avea reprezentanți în Consiliul Județean să dezbrace haina politică și să ne punem cu adevărat în slujba maramureșenilor! Pentru că suntem aleși pentru un singur mandat, iar în acești 4 ani avem datoria de a ne îndeplini toate promisiunile făcute!

Mulțumesc, dragi maramureșeni! Încrederea voastră este motivația mea pentru tot ce mi-am propus să realizez în următorii 4 ani, în Maramureș! Cu încredere!

Te-ar putea interesa si

FOTO, VIDEO: 25 DE PERCHEZIȚII PENTRU DESTRUCTURAREA UNUI GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT ÎN FURTUL DE ARBORI

Redactie

APEL UMANITAR: Un bărbat din Lăpuşel are nevoie de ajutorul nostru

Redactie

LOVITURĂ DURĂ PENTRU OFIȚERII DGA MARAMUREȘ: Judecătorii au achitat-o DEFINITIV pe asistenta de la Serviciul de Medicină Legală Maramureș ce era acuzată că ar fi măsluit probe de sânge

Vasile Dale

4 mesaje

Dacul Liber iunie 10, 2024 at 1:22 pm

Ce a furat cache… vedeți de acum că vine ciuma roșie .! Vai de capul ei națiune care își votează groparii!

Raspunde
Da Bravo! iunie 10, 2024 at 3:34 pm

O zi neagra pentru firmele care au ca obiect de activitate studiile de fezabilitate

Raspunde
Anonim iunie 10, 2024 at 2:47 pm

Groaznic! Nu credeam ca se mai poate intampla asa ceva, sa ajunga Zetea din nou la Judetean. Ce trista zi in istoria judetului nostru…

Raspunde
mo iunie 10, 2024 at 3:38 pm

noh, ti se taie macaroana?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.