Sport

Adrian Marius Moldovan este noul președinte al AJH Maramureș

Ieri a avut loc adunarea generală a Asociației Județene de Handbal Maramureș în care s-a ales un nou președinte. Este vorba despre arbitrul de ligă națională de handbal Adrian Marius Moldovan.

Nou președinte îl succede în funcție pe Zanfirm Mesaroș, cel care a ocupat această funcție de la înființarea AJH Maramureș.

”În prim plan este transparența si buna colaborare cu toate cluburile din judet. O coeziune între cluburi poate duce la o performanta a tinerilor și copiilor. In ceea ce priveste transparenta mi-aș dori ca aceasta sa se regăsească la nivelul documentelor și bugetului asociației, punând accent pe proiecte prin care sa atragem fonduri și să promovăm handbalul la nivel de copii și juniori. Imi doresc sa existe cat m-ai multe competiții organizate de către AJH MM, implicând intreaga conducere a asociației în bunul mers și spre dezvoltarea handbalului județean.

Un obiectiv ce tine de partea financiară a asociației este atragerea de fonduri de la autoritatile locale si judetene , de la mediul privat si de asemenea crearea unei  platforme prin care activitatea noastră sa poată fi sprijinita prin donații.

În ceea ce privește arbitrajul, un subiect atât de discutat de către dumneavoastră consider ca ar trebui formați și promovați, dar și implicați, tineri arbitri. Ei au nevoie de susținerea asociației, dar și de susținerea cluburilor sportive. Tot acest demers ce ține de arbitraj, va putea fi susținut în strânsă legătură cu colegii mai experimentați” ne-a transmis noul președinte AJH, Adrian Marius Moldovan.

Îi dorim mult succes în funcție.

Te-ar putea interesa si

FOTBAL, LIGA 2: Recea a pierdut acasă cu Csikszereda

Redactie

FOTBAL: UNDER 19 – Maramureș vs. Satu Mare în etapa interjudețeană

Vasile Dale

Campionatul Mondial de Snowboard, organizat pe pârtia Şuior din Maramureș. Printre participanţi şi Patric Iluț, campion mondial la ediţia din 2021

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.