BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV: TENTATIVĂ LA OMOR – Bărbatul care i-a tăiat gâtul cu un ciob unui băimărean a fost arestat preventiv

Revenim cu informații noi despre cazul petrecut joi seara pe terasa unui restaurant din Baia Mare, caz care a șocat o întreagă comunitate. Atunci un băimărean în vârstă de 57 ani a fost tăiat cu un ciob în zona gâtului de un alt bărbat. Victima a fost lăsată într-o baltă de sânge iar autorul a fugit de la fața locului.

Individul a fost reținut vineri dimineața fiind dus la audieri. Dosarul a fost preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș. În urma anchetei procurorii maramureșeni au stabilit faptul că viața victimei a fost pusă în pericol, astfel au dispus încadrarea faptei la tentativă la omor.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore. Astăzi, procurorii l-au prezentat pe suspect în fața judecătorilor maramureșeni care au dispus arestarea acestuia pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de tentativă la omor. Individul se află acum în arestul IPJ Maramureș.

vom reveni

Citește și:

https://vasiledale.ro/2024/06/14/exclusiv-un-atacator-a-fost-prins-si-este-in-custodia-politiei-actualizare

https://vasiledale.ro/2024/06/13/exclusiv-video-atac-cu-cutitul-un-baimarean-a-fost-taiat-in-zona-gatului-pe-terasa-unui-bar-ar-fi-trei-atacatori-care-au-fugit-unul-a-fost-identificat-actualizare

Te-ar putea interesa si

BAIA MARE | SCANDALURI ȘI BĂTĂI DE CRĂCIUN – Un bărbat și-a strâns soția de gât, iar un altul și-a bătut toată familia

Vasile Dale

FOCAR COVID-19 LA SIGHET: 18 noi cazuri de INFECTAŢI CU NOUL CORONAVIRUS la SPITALUL MUNICIPAL

Redactie

ACTUALIZARE FURTUNA: Bilant sumbru in judetul Maramures. 10 MARAMURESENI, DINTRE CARE 5 COPII, AU FOST RANITI (FOTO)

Vasile Dale

1 mesaj

mo iunie 15, 2024 at 11:16 pm

boss, muta-ti procesul la Sighet daca ai bani, directorul ARAMIS e bine mersi acasa „in arest” dupa ce a provocat un accident mortal fiind drogat si rupt in gura…la tine n-a murit nimeni!!!

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.