BREAKING NEWSEvenimentTara Lapusului

Lucia Chermezan: 97 de copii din Cupşeni s-au bucurat de o nouă excursie la Cluj

Lucia Chermezan, primăriţa din Cupşeni, a organizat o nouă excursie pentru copiii din comună, de data aceasta la Cluj-Napoca.

„Funcțiile sunt vremelnice, dar omenia și cuvântul dat sunt cele care ne definesc ca oameni. Am promis și m-am ținut de cuvânt, iar acum sunt copleșită de bucurie să văd cum 97 de copii din comuna noastră s-au bucurat de o nouă excursie, așa cum am organizat în toți acești ani pentru copiii din comuna Cupseni. Bucuria lor este și bucuria mea, iar acești copii minunați vor rămâne mereu în sufletul meu, indiferent de unde îi va purta pe ei sau pe mine drumul vieții.

Mulțumesc din inimă profesorilor care au însoțit grupul în această excursie la Cluj Napoca. Îmi pare rău că au stat peste program, dar sunt convinsă că meseria pe care și-au ales-o este din dragoste pentru copii și vreau să cred că și pentru ei a fost o bucurie să le oferim acestor copii speciali câteva ore de neuitat.

Am vizitat Muzeul Zoologic și Parcul “Moara de Vânt” și ne-am bucurat de câteva ore fantastice. Ziua s-a încheiat la fel de frumos, pentru că pachetele pe care nu am reușit să le ofer copiilor în 1 iunie le-am dat după revenirea în comună. Cred că a meritat așteptarea pentru fiecare zâmbet și sclipire de bucurie din ochii lor.

În încheiere, îmi doresc să cred că acest mod frumos de a ne serba copiii va fi continuat și de noua administrație locală. Proiectele bune și, în special, cele pregătite pentru copii trebuie să continue, indiferent cine e la cârma primăriei. Să fim mereu alături de acești copii minunați și să le oferim un viitor plin de speranță și bucurie! Vă îmbrățișez pe toți, dragii mei dragi!”, a spus Lucia Chermezan.

Te-ar putea interesa si

CARANTINĂ TOTALĂ ÎN PETROVA: Intrări şi ieşiri păzite de poliţie (FOTO, VIDEO)

Redactie

EXCLUSIV VIDEO: Furtuna a făcut ravagii în Maramureș. 140 de oi trăsnite în munţi, case inundate la Şomcuta Mare, copaci rupți în Baia Mare și Vadu Izei

Redactie

PERICOL PE MESTEACĂN / ACTUALIZARE: O cisternă cu argon lichid s-a răsturnat în şanţ (FOTO, VIDEO)

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.