ELECTORALEImportant

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD: ”Felicit echipa social-democrată din Maramureș și Baia Mare pentru victoria din 9 iunie”

La conferința de presă organizată în Brașov, la finalul Biroului Politic Național al PSD, premierului României, Marcel Ciolacu a declarat să s-a discutat atât scorul obținut de social-democrați în alegerile locale, cât și rezultatul obținut pe lista alegerilor europarlamentare din 9 iunie.

Aș vrea să îi felicit pe toți colegii mei pentru victoriile frumoase pe care le-au obținut la alegeri. Partidul Social-Democrat a câștigat alegerile. Indiferent cum am analiza, adunând toate voturile, adunând toate Consiliile Județene, PSD are peste 50%. Același rezultat apare și dacă adunăm toate municipiile reședință de județ, municipiile sau UAT-urile din România, unde Partidul Social-Democrat conduce în preferințele electoratului. Este un scor care ne obligă, pentru că cel mai greu de gestionat în politică sunt victoriile, nu înfrângerile, care în interiorul PSD se gestionează foarte ușor: conducerea pleacă. Vreau în mod deosebit să felicit echipa de la Suceava, pe George Șoldan, noul președinte al Consiliului Județean și pe Vasile Rîmbu, noul primar al municipiului Suceava, echipa de la Maramureș, unde Gabriel Zetea a revenit în funcția de președinte al Consiliului Județean, câștigând alături de colegul nostru, Doru Dăncuș și municipiul reședință de județ, Baia Mare, dar și municipiul Sighetu Marmației prin Vasile Moldovan care a reconfirmat printr-un nou mandat. Baia Mare a fost câștigată pentru prima oară în istoria post-decembristă de către PSD. Și Silviu Hurduzeu a revenit la conducerea Consiliului Județean Caraș Severin, în timp ce Alfred Simonis, președinte al Camerei Deputaților a câștigat CJ Timiș. S-au câștigat alegerile și la Deva, în timp ce echipa frumoasă de la Neamț a reconfirmat încrederea alegătorilor”, a declarat prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, președinte al PSD.

Și deputatul Gabriel Zetea, câștigătorul funcției de președinte al Consiliului Județean după alegerile din 9 iunie a arătat că această recunoaștere a victoriei PSD Maramureș este un motiv de mândrie, dar și o datorie pe care cei nou aleși o au față de băimăreni și maramureșeni.

Îi mulțumesc din suflet premierului României, Marcel Ciolacu, președintele PSD, pentru recunoașterea și aprecierea victoriei istorice pe care am obținut-o în Maramureș și în Baia Mare. Această recunoaștere la cel mai înalt nivel ne onorează și ne responsabilizează. Nu aș fi reușit să atingem acest succes fără echipa fantastică care ne-a fost alături. Primarii Partidului Social Democrat Maramureș, colegii care au candidat pentru funcțiile de consilieri județeni și consilieri locali, fiecare dintre ei a jucat un rol esențial în această realizare. Dar cel mai important, fără sprijinul evident al maramureșenilor care ne-au creditat cu încrederea lor această victorie nu ar fi fost posibilă. Mă bucură în mod special victoria obținută de colegul nostru, Doru Dăncuș, în municipiul Baia Mare. Am crezut în el pentru că înainte de a fi colegi noi suntem prieteni și sunt foarte fericit că și băimărenii au avut încredere în el și în echipa pe care o putem construi împreună la municipiul reședință de județ și la Consiliul Județean Maramureș. La ultima întâlnire a Biroului Politic Național, PSD Maramureș a fost lăudat de întreaga conducere centrală. Este un moment de mândrie, dar știm cu toții că greul abia acum începe. Încrederea care ne-a fost acordată trebuie răsplătită cu fapte concrete și rezultate palpabile. Suntem hotărâți să transformăm această încredere în proiecte și inițiative care vor aduce beneficii reale comunității noastre. Mulțumesc încă o dată premierului Marcel Ciolacu pentru sprijinul său și tuturor celor care au contribuit la acest succes remarcabil”, a concluzionat Gabriel Zetea, deputat și chestor în Parlamentul României și viitor președinte al Consiliului Județean începând cu toamna acestui an.

Te-ar putea interesa si

BILANŢ NOUĂ LUNI: Peste 20.000 de sancţiuni aplicate de poliţişti pentru abateri rutiere

Redactie

26 SEPTEMBRIE: Ziua europeană fără persoane decedate în accidente rutiere

Vasile Dale

ANUNȚ PUBLIC PRIVIND DECIZIA ETAPEI DE ÎNCADRARE

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.