Important

CJ MARAMUREŞ: ANUNŢ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare

CONSILUL JUDEȚEAN MARAMUREȘ, cu sediul în municipiul Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 46, jud. Maramureș, titular al proiectului ”Reabilitare DJ108A Gârdani – Limită SĂLAJ” propus a fi amplasat în orașul Ulmeni, comunele: Sălsig și Gârdani, judeţul Maramureş, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menționat. 

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș, cu sediul în localitatea Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, jud. Maramureș în zilele de luni – joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00 precum și la următoarea adresă de internet http://apmmm.anpm.ro

        Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș.

Te-ar putea interesa si

Gheorghe Șimon, deputat PSD: „Nu va exista niciun amendament privind înghețarea salariilor”

Redactie

ZI IMPORTANTĂ: Serviciul Salvamont Maramures a fost certificat ISO 9001:2015

Redactie

MANDAT: Arestat preventiv pentru tentativă de viol

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.