BREAKING NEWSMaramuresul IstoricRecomandate

FOTO: Un BMW s-a izbit de peretele unui local din Sighetu Marmaţiei după ce o altă mașină nu i-ar fi acordat prioritate. Un rănit a fost dus la spital cu ambulanța

Un accident de circulație s-a petrecut în municipiul Sighetu Marmației în seara zilei de 19 iunie a.c. În jurul orei 21, un autoturism marca BMW s-a izbit de un perete de beton al restaurantului „Casa Huber” în intersecția străzilor Iuliu Maniu cu Mihai Viteazu.

Potrivit celor declarate polițiștilor de către tânărul aflat la volanul autoturismului, un alt autoturism cu numere de Franța a intrat în intersecție de pe str. Nicolae Titulescu, fără a se asigura și acorda prioritate de trecere. Tânărul aflat la volanul autoturismului accidentat a încercat să evite coliziunea și a intrat în zidul de beton.

Cert este că la fața locului nu se văd urme de frânare și tânărul aflat la volan, probabil cu experiență redusă în condus, nu a reușit să redreseze mașina sau să o oprească, izbind frontal zidul de beton. În urma accidentului a rezultat un rănit, pasager pe bancheta din spate al autoturismului accidentat. Rănitul a fost preluat de către o ambulanță SAJ și dus la Spitalul municipal Sighetu Marmației pentru investigații de specialitate.

Polițiștii ajunși imediat la fața locului verifică varianta prezentată de către șoferul autoturismului marca BMW, vizionând imaginile surprinse de către camerele de supraveghere ale Primăriei, amplasate în intersecția cu pricina. Totodată, tânărul șofer a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

După modernizarea străzii Iuliu Maniu, zona a devenit una favorită pentru cei care bravează în special noaptea, făcând întoarceri cu frâna de mână și drifturi în intersecția respectivă.

Ce spune IPJ Maramureș

Seara trecută, în jurul orei 21.00, Poliția municipiului Sighetu Marmației a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulație, la intersecția străzii Nicolae Titulescu și Iuliu Maniu.

La fața locului, din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism nu ar fi acordat prioritate unui alt autoturism al cărui șofer, în încercarea de a evita impactul, ar fi intrat în coliziune cu gardul unui local public.

Șoferul primului autoturism nu a oprit la fața locului, acesta continuându-și deplasarea. În urma impactului, un pasager a fost rănit.

La scurt timp, în urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat autoturismul care a părăsit locul faptei, în curtea unui imobil, din Sighetu Marmației. A fost identificat conducătorul acestuia, un bărbat, de 46 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,02 mg /l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, polițiștii au stabilit că acesta nu are ITP și RCA valabile.

Bărbatul a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice și acordării de îngrijiri medicale. Celălalt conducător auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au întocmit dosar penal și sub coordonarea procurorului continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale.

Sursa: Sighet 247

Te-ar putea interesa si

TĂIERI ILEGALE: Furt de arbori în Vişeu de Sus şi în zona Mănăstiri Rohiţa

Vasile Dale

EXCLUSIV VIDEO: Pieton accidentat în zona Catedralei din Baia Mare

Vasile Dale

VIDEO: Sala de Sport a Liceului cu Program Sportiv Baia Mare închisă de DSP. Era o bombă cu ceas pentru sănătatea elevilor

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.