BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

NU ESTI ÎN SIGURANȚĂ NICI PE TROTUAR: Un șofer începător a ajuns cu mașina pe trotuar și a lovit un pieton

Un accident de circulație a avut loc astăzi în jurul prânzului pe strada Aleea Amurgului din Baia Mare. Din primele informații se pare că un tânăr care avea permisul de conducere de câteva luni era la volanul unui autoturism a pierdut controlul volanului, a ieșit de pe șosea și a urcat pe trotuar unde a surprins și accidentat grav un pieton.

Victima a fost preluată e un echipaj medical fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele lui a fost deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ce spune Poliția

Astăzi, la ora 11.52, poliția a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Amurgului din Baia Mare.

Polițiștii care au intervenit la fața locului au stabilit, din primele verificări efectuate, faptul că o femeie de 64 de ani, care circula pe trotuar în calitate de pieton, a fost acroșată de un autoturism condus de un tânăr de 18 ani. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Sub coordonarea procurorului, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Te-ar putea interesa si

FOTO: Infracțiune constatată de jandarmii maramureşeni și amenzi aplicate pentru trei bărbați care pescuiau ilegal în apele râului Someș

Redactie

URMĂRIT NAŢIONAL: TÂNĂR DIN BRĂILA DEPISTAT DE POLIŢIŞTII SIGHETENI

Vasile Dale

EXCLUSIV: Colonelul Florișteanu rămâne încă 60 de zile sub control judiciar. Decizia e definitivă

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.