BREAKING NEWSEvenimentRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: ÎNCĂTUȘAȚI ÎN STRADĂ – Scandal monstru la fostul Combinat din Baia Mare. Polițiști agresați (actualizare)

A fost scandal uriaș la fostul Combinat de pe strada Electrolizei din Baia Mare. La 112 s-a anunțat un conflict spontan izbucnit între mai multe persoane. Spre zona respectivă au fost trimise mai multe echipaje ale Poliției MunicipiuluI Baia Mare, echipaje de jandarmerie, grupa canină dar și echipajul de mascați de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

Polițiștii au identificat trei persoane care au participat la scandal. Acestea au fost ”săltate” și duse la sediul Poliției municipiului Baia Mare pentru audieri.

Polițiștii reușiseră să aplaneze conflictul numai că ”în scenă” a apărut un alt bărbat. Acesta tocmai se coborâse dintre-un mijloc de transport în comun. A traversat prin loc nepermis șoseaua sub ochii polițiștilor. Unul dintre aceștia i-ar fi cerut să se legitimeze. În acel moment bărbatul a început să vocifereze și să adreseze cuvinte grele polițiștilor.

Cum a refuzat să se legitimeze mai mulți polițiști au trecut la încătușarea individului direct în stradă. Ce a urmat? ”Vai… îl omoară! Îl omoară polițiștii!” strigau oamenii din zonă.

Acum toate persoanele implicate sunt la audieri.

Ce spune Poliția

La data de 23 iunie a. c., Poliția municipiului Baia Mare a fost sesizată prin SNUAU 112 despre faptul că pe strada Electrolizei, din municipiu, ar avea loc un scandal între trei persoane.

Polițiștii care au intervenit la fața locului au identificat și legitimat cele trei persoane, iar starea conflictuală a fost aplanată. Pentru abateriile constatate s-au aplicat șase sancțiuni contravenționale.

Ulterior polițiștii au încercat legitimarea unui bărbat care traversa strada neregulamentar. Bărbatul în cauză a refuzat legitimarea, a devenit agresiv verbal adresând injurii și cuvinte jignitoare, iar ulterior i-a agresat fizic pe agenții de poliție și pe un polițist local. Persoana manifesta rezistență activă la măsura imobilizării și au intervenit mai mulți polițiști pentru a nu escalada situația.
Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției municipiului Baia Mare.

În cauză a fost informat procurorul de serviciu, urmând a se dispune măsurile legale.

Te-ar putea interesa si

FOTO/VIDEO EXCLUSIV – A fost prins incendiatorul din BORȘA: A fugit de poliție, însă l-au prins și încătușat. Bărbatul a incendiat acoperișul unei case (actualizare)

Redactie

ULTIMA ORĂ / ACTUALIZARE 2: Maşină căzută într-o râpă la Moisei. O singură victimă, neîncarcerată

Redactie

EXCLUSIV: Urmărire cu focuri de armă prin BORȘA – Polițiștii au scos pistoalele și au tras trei focuri de armă pentru că nu a oprit la semnale. Agresiuni și amenințări într-un fond de vânătoare (actualizare)

Vasile Dale

2 mesaje

Nu contează iunie 23, 2024 at 6:28 pm

Nu au știut colorații cum sa împartă banii primiți de la PSD pt voturi

Raspunde
Gogu iunie 24, 2024 at 7:15 am

Doru de Primar…asta votați, asta primit. Baftă multă

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.