BREAKING NEWSImportantSport

The North Fighting Tournament, gală profesionistă la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare

Weekend incendiar la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare. The North Fighting Tournament, o gală profesionistă care a adunat 38 de sportivi din țară, își deschide porțile în ținutul în care au luat naștere adevăratele tradiții românești.

Vă așteptăm în 29 iunie la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, începând cu ora 17.00 pentru a vă susține favoriții. În deschiderea galei vor avea loc și meciuri de entertaiment între tiktok-eri, ca mai apoi să se încingă spiritele la meciurile de Pro.

Evenimentul este organizat de Academia Gladiators Baia Mare și ALPHA Mixed Martial Arts Academy Baia Mare.

„Ne dorim ca prin acest eveniment să scoatem în evidență tot ce are Maramureșul mai bun, un județ care merită apreciat la adevărata sa valoare. În 29 iunie vă așteptăm să fiți alături de noi, iar sportivii sunt pregătiți să vă ofere un spectacol pe măsura așteptărilor. Au nevoie doar de încurajările care se vor auzi în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare”, au declarat organizatorii.

Pentru mai multe informații dar și bilete la eveniment:

Andrei B Alexandru (0743) 599 457
Kenzo Ionuț (0751) 942 219

Te-ar putea interesa si

VIDEO: Accident la Ardusat, trei persoane transportate la spital

Redactie

ACCIDENT ÎN JUDEŢUL VECIN: Autoturism răsturnat în şanţ, o persoană încarcerată

Redactie

EXCLUSIV – BOMBĂ LA IPJ Maramureș: Pleacă inspectorul șef din funcție? Este incredibil unde a ajuns salariul de excelență al polițistului prins luând mită? (foto document)

Redactie

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.