BREAKING NEWSImportantSport

The North Fighting Tournament, gală profesionistă la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare

Weekend incendiar la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare. The North Fighting Tournament, o gală profesionistă care a adunat 38 de sportivi din țară, își deschide porțile în ținutul în care au luat naștere adevăratele tradiții românești.

Vă așteptăm în 29 iunie la Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, începând cu ora 17.00 pentru a vă susține favoriții. În deschiderea galei vor avea loc și meciuri de entertaiment între tiktok-eri, ca mai apoi să se încingă spiritele la meciurile de Pro.

Evenimentul este organizat de Academia Gladiators Baia Mare și ALPHA Mixed Martial Arts Academy Baia Mare.

„Ne dorim ca prin acest eveniment să scoatem în evidență tot ce are Maramureșul mai bun, un județ care merită apreciat la adevărata sa valoare. În 29 iunie vă așteptăm să fiți alături de noi, iar sportivii sunt pregătiți să vă ofere un spectacol pe măsura așteptărilor. Au nevoie doar de încurajările care se vor auzi în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare”, au declarat organizatorii.

Pentru mai multe informații dar și bilete la eveniment:

Andrei B Alexandru (0743) 599 457
Kenzo Ionuț (0751) 942 219

Te-ar putea interesa si

POIENILE DE SUB MUNTE: Depistat în toiul nopţii la volan cu alcoolemie și fără permis

Redactie

ZBORURILE EXTERNE BAIA MARE – LONDRA ȘI BAIA MARE – MILANO vor fi operate sâmbătă și luni de pe AEROPORTUL INTERNAȚIONAL MARAMUREȘ

Vasile Dale

EXCLUSIV: Maramureșul invadat de permise de conducere ucrainene false!!! Ultimul „șofer” prins la volan a fost în Dragomirești

Vasile Dale

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.