BREAKING NEWSEvenimentMaramuresul IstoricRecomandate

EXCLUSIV VIDEO: Mai multe străzi din Borşa și Complex Borșa afectate de viitură (actualizare)

Localităţile Borșa, Moisei, Săcel s-au aflat sub cod galben în această seară. Au fost averse torențiale, din cauza cărora viiturile au adus de pe munte bolovani şi lemne.

Mai multe străzi au fost afectate, la fel şi o portiune din drumul național 18 care este acoperit cu aluviuni. Admnistrația publică locală a trimis utilaje care lucrează la decolmatarea canalizărilor și podețelor. Totodată, echipaje ale poliției sunt la fața locului pentru a preveni evenimente neplăcute și dirijează traficul rutier .

Probleme mari au fost şi în staţiunea complex Borșa. Viitura a ajuns în curţile oamenilor, dar şi la biserica de lemn. Și acolo străzile sunt afectate de ape.

ACTUALIZARE

În urma condițiilor hidrometeorologice periculoase produse seara trecută în orașul Borșa, pompierii militari, alături de autoritățile locale, au intervenit pentru înlăturarea efectelor negative, până după miezul nopții.

Pentru a răspunde tuturor solicitărilor cetățenilor a fost nevoie de suplimentarea forțelor de intervenție.

O autospecială de stingere, dotată cu motopompă transportabilă și o motopompă remorcabilă din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus, au intervenit alături de pompierii Stației Borșa pentru evacuarea apei din 9 subsoluri și beciuri, din câteva curți și pentru degajarea unor copaci căzuți pe partea carosabilă.

În cazul străzilor blocate și podețelor colmatate a fost necesară intervenția utilajelor autorităților locale.

Complex Borșa
Complex Borșa

Te-ar putea interesa si

TRAGEDIE LA VIŞEU DE SUS: Şofer decedat după ce s-a izbit cu maşina de un stâlp

Redactie

ACCIDENT – Două mașini s-au ciocnit la Hideaga. O tânără rănită (FOTO)

Vasile Dale

TRAGEDIE LA SIGHETU MARMAŢIEI: Bărbat de 66 de ani, ucis de o şoferiţă din Crăciuneşti

Vasile Dale

2 mesaje

Claudiu iunie 29, 2024 at 1:19 pm

E vina Romaniei, daca nu eram stapaniti de Romania, de la Bucuresti si Baia Mare. Tara Maramuresului raspundea mai bine la asemenea probleme.

Raspunde
mo iunie 30, 2024 at 10:16 am

prostule luati-l pe primar de guler daca nu face nimic, asta e rolul lui, sa ADMINISTREZE localitatea astfel incat sa rezolve probleme administrative ale comunitatii, suntem in UE in caz ca nu ai aflat si acum ai iesit din hibernare, poate accesa fonduri europene pentru a rezolva astfel de situatii, da noh..trebe cap acolo si nu poate ciordi pentru sine si ai lui din banii aia, ai inteles unde-i problema inapoiatule?

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.