BREAKING NEWSELECTORALEEveniment

Se încing spiritele în PNL: Au început demisiile în Maramureş! (ACTUALIZARE)

În această seară are loc un eveniment al TNL Baia Mare, în care Ovidiu Crăciun vrea sa le multumeasca colegilor pentru efortul de la alegerile locale

Sursele noastre ne-au spus ca Ovidiu Craciun – presedintele in functie al TNL Baia Mare isi va da demisia. Motivele invocate ar fi faptul ca echipa TNL si-a facut datoria la alegerile locale, dar PNL Maramureş a pierdut atât Primăria Baia Mare cât și Consiliul Jude/ean Maramureș.

Nemulțumirea principală este aceea ca după aflatea rezultatelor a fost liniște totală, nu au existat niște asumări a responsabilității.

Demisia lui Ovidiu Crăciun nu inseamna ieșirea din viata publica, el doreste sa candideze pt o functie in biroul municipal al organizatiei PNL Baia Mare.

ACTUALIZARE

Avem și confirmarea surselor noastre care participă la acest eveniment: Ovidiu Crăciun și-a dat demisia! După anunțat s-au auzit vociferări în sală.

A luat cuvântul Gabriel Ștețco, candidat la funcția de președinte al CJ Maramureș. Acesta i-a transmis tânărului liberal: ”Orice jucător câștigă făcând parte dintr-o echipă, nu din afara echipei”.

Noul președinte TNL – Ovidiu Felecan

”Astăzi, cu bucurie și emoții, am predat ștafeta lui Felecan Ovidiu Nicolae, noul președinte al TNL Baia Mare.

Privind în urmă, realizez că a fost o perioadă extrem de solicitantă și provocatoare, dar plină de învățăminte și realizări importante.

Am muncit neîncetat pentru a aduce schimbări pozitive și pentru a sprijini tinerii din comunitatea noastră să își facă vocea auzită.

Cu această ocazie, vreau să îmi exprim recunoștința față de toți cei care m-au susținut pe parcursul mandatului meu. Fără ajutorul și implicarea voastră, multe dintre inițiativele noastre nu ar fi fost posibile.

Am făcut un pas în spate, pentru ca este timpul pentru implicare serioasă în organizația PNL Baia Mare.

Vă mulțumesc și vă doresc succes în toate demersurile voastre pe viitor!” a transmis pe o rețea de socializare fostul președinte TNL Baia Mare, Ovidiu Crăciun.

Te-ar putea interesa si

EXCLUSIV: Doi copii din Poienile de Sub Munte aflați pe trotinetă au fost loviți de o mașină. Șoferul a fugit de la fața locului

Vasile Dale

L-AȚI VĂZUT? DURUȘ VASILE, de 70 de ani, din Baia Mare, este căutat de familie şi poliţie

Redactie

FOTO/VIDEO: 4 persoane rănite într-un impact violent între două mașini și un tractor la Buzești (ACTUALIZARE)

Vasile Dale

1 mesaj

mo iunie 28, 2024 at 10:58 pm

ala-i boss, ai prins momentu potrivit sa… dai cu mucii-n fasole, te-o cam footot Gabriel la faza asta! pai cum adica iti dai demisia din PNL „tineret” ca sa… intri tot in PNL..apropo e prima data cand aud de piglet asta.. you seized the opportunity piglet, sa iesi din..randurile PNL as zice…numa fomisti tineri p-acolo, Doamne ce prosti, bine c-am scapat de ei 4 ani…ZETEA… tu mai faci ceva sau traiesti din amintiri???

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.