BREAKING NEWSELECTORALEEveniment

Se încing spiritele în PNL: Au început demisiile în Maramureş! (ACTUALIZARE)

În această seară are loc un eveniment al TNL Baia Mare, în care Ovidiu Crăciun vrea sa le multumeasca colegilor pentru efortul de la alegerile locale

Sursele noastre ne-au spus ca Ovidiu Craciun – presedintele in functie al TNL Baia Mare isi va da demisia. Motivele invocate ar fi faptul ca echipa TNL si-a facut datoria la alegerile locale, dar PNL Maramureş a pierdut atât Primăria Baia Mare cât și Consiliul Jude/ean Maramureș.

Nemulțumirea principală este aceea ca după aflatea rezultatelor a fost liniște totală, nu au existat niște asumări a responsabilității.

Demisia lui Ovidiu Crăciun nu inseamna ieșirea din viata publica, el doreste sa candideze pt o functie in biroul municipal al organizatiei PNL Baia Mare.

ACTUALIZARE

Avem și confirmarea surselor noastre care participă la acest eveniment: Ovidiu Crăciun și-a dat demisia! După anunțat s-au auzit vociferări în sală.

A luat cuvântul Gabriel Ștețco, candidat la funcția de președinte al CJ Maramureș. Acesta i-a transmis tânărului liberal: ”Orice jucător câștigă făcând parte dintr-o echipă, nu din afara echipei”.

Noul președinte TNL – Ovidiu Felecan

”Astăzi, cu bucurie și emoții, am predat ștafeta lui Felecan Ovidiu Nicolae, noul președinte al TNL Baia Mare.

Privind în urmă, realizez că a fost o perioadă extrem de solicitantă și provocatoare, dar plină de învățăminte și realizări importante.

Am muncit neîncetat pentru a aduce schimbări pozitive și pentru a sprijini tinerii din comunitatea noastră să își facă vocea auzită.

Cu această ocazie, vreau să îmi exprim recunoștința față de toți cei care m-au susținut pe parcursul mandatului meu. Fără ajutorul și implicarea voastră, multe dintre inițiativele noastre nu ar fi fost posibile.

Am făcut un pas în spate, pentru ca este timpul pentru implicare serioasă în organizația PNL Baia Mare.

Vă mulțumesc și vă doresc succes în toate demersurile voastre pe viitor!” a transmis pe o rețea de socializare fostul președinte TNL Baia Mare, Ovidiu Crăciun.

Te-ar putea interesa si

RAPID: Acostamentul DN1 C, afectat de alunecarea de teren în Pasul Mesteacăn a fost refăcut. DAR NUMAI PE MARAMUREŞ (FOTO)

Vasile Dale

ACCIDENT RUTIER LA SATULUNG: O autoutilitară a ajuns în şanţ şi s-a răsturnat pe plafon (FOTO)

Vasile Dale

VIDEO – NENOROCIRE LA HIDEAGA: UN SOFER A INTRAT CU MASINA IN BARUL DIN CENTRUL LOCALITATII HIDEAGA. PATRU VICTIME (GALERIE FOTO – ACTUALIZARE)

Vasile Dale

3 mesaje

mo iunie 28, 2024 at 10:58 pm

ala-i boss, ai prins momentu potrivit sa… dai cu mucii-n fasole, te-o cam footot Gabriel la faza asta! pai cum adica iti dai demisia din PNL „tineret” ca sa… intri tot in PNL..apropo e prima data cand aud de piglet asta.. you seized the opportunity piglet, sa iesi din..randurile PNL as zice…numa fomisti tineri p-acolo, Doamne ce prosti, bine c-am scapat de ei 4 ani…ZETEA… tu mai faci ceva sau traiesti din amintiri???

Raspunde
Gogu iulie 1, 2024 at 11:09 am

Degeaba faci parte din echipa dacă e echipa de loseri. Stetco și Gabriel Bogdan au reușit contrapertomanta de a pierde tot. Demisia lor ar trebui sa fie prima, dacă ar avea onoare și asumare. Fiind însă niște oportuniști ahtiați după funcții publice, paraziți la stat ca în privat ar muri de foame, ii vom vedea pe locuri eligibile la parlament. Asa ajung niște ratați sa conducă tara asta.

Raspunde
mo iulie 1, 2024 at 1:33 pm

pai culmea ca piglet tocmai in echipa de loseri mentionata de tine vrea sa intre doamne ce dobitoci… ia spune tu de care dintre ei nu incapi sa prinzi un post bun la stat ? sunteti toti o apa si-un pamant..ati ramas cu poola-n brate de tineri prosti si ce sunteti..v-o trimis Maramuresenii si baimarenii la groapa de gunoi rasarita in mandatu vostru…acolo unde vi-i locu mizerabililor..

Raspunde

Lasa un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.